Villa, appartement of huis kopen in de Costa Blanca

Wij van Frans Mulder hebben al meer dan 25 jaar ervaring bij het kopen van huizen in Spanje aan bijvoorbeeld de Costa Blanca. Als u op zoek bent naar een huis kopen in de Costa Blanca dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden het aankopen van uw droomhuis, villa of appartement. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Wanner u contact met ons opneemt leggen wij graag onze werkwijzen aan u uit. Het is ons doel om u de beste aankoop van uw leven te laten doen!

Villa’s, appartementen of huis kopen in de Costa Blanca

Als specialisten kunnen wij u helpen bij het aankopen van uw nieuwe woning. Wij nemen u mee in de schitterende regio of het nu gaat om een villa, appartement of huis aan de Costa Blanca. Uw wensen zien hierin uiteraard leidend. Wij verzekeren u van een ruim aanbod met prachtige huizen en zorgen dat u er zeker van bent dat u de goede aankoop doet.

De Costa Blanca strekt zich uit van Denia tot aan Cartagena en is daarmee de grootste costa van heel Spanje. Vaak wordt de Costa Blanca in twee stukken gedeeld, namelijk Costa Blanca Noord en de Costa Blanca Zuid waarbij de grens in de midden ligt bij Alicante.

Het is een enorm rijke regio op vele vlakken. Er zijn betoverende witte zandstranden en fantastisch klimaat en een rijk verleden met cultuur, heerlijke natuur en gigantisch recreatieaanbod.

Villa kopen Costa Blanca
Huis kopen Costa Blanca

Actief in vele regio’s

Naast dat wij u van dienst kunnen zijn met een huis kopen in de Costa Blanca zijn wij graag uw partner in verschillende regio’s in Spanje. Onze expertise ligt tevens in verschillende streken in Spanje. Zo zijn wij actief in de Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol en Mallorca.