Satoshi Trading Bot – de beste crypto trader

Waarom een trading bot?

Traden met cryptocurrency lijkt vaak onbereikbaar of te ingewikkeld. Toch voor velen wel aantrekkelijk genoeg maar heb je de kennis en/of de tijd er niet voor. Een crypto trading bot kan een uitkomst zijn. Een die 24/7 jou het werk uit handen neemt en handelt zonder emoties dus jou die zorg ook uit handen neemt. De Satoshi Trading Bot biedt je deze mogelijkheid en nog veel meer!

Wat is een trading bot?

De Satoshi trading bot is een algoritme dat handelt volgens verschillende strategieën die je zelf helemaal kan instellen. Welke currency je bod aanschaft, wat de hoogste koers is waartegen hij mag kopen en hoeveel het gereserveerde bedrag is dat hij mag gebruiken om een currency te kopen. Hoe je deze moet instellen kan je vinden op de website en is begrijpelijk gemaakt voor iedereen. Als je er niet uitkomt heeft deze het voordeel dat er de community van de Satoshi Trading Bot 24/7 klaar staat om te helpen.

Wie zit erachter?

Op de achtergrond gebeurt er een hoop en is het team wat hierachter zit constant bezig met het helpen van de community door middel van het antwoord geven op vragen maar ook nemen zij tips aan en nemen zij vragen op die vaak voorkomen op hun FAQ pagina en staan open voor feedback. Fijn toch?! Satoshi bot is een Nederlands bedrijf.

Hoe kan dat?

Eerder is al gezegd dat je je bot helemaal in kan stellen naar de instelling van je wensen. De Bot werkt met een exchange samen (bijvoorbeeld Bitvavo of Binance, beide kan ook) en kan je deze koppelen door middel van je API. Dit is allemaal uitgelegd op de Satoshi Trading bot website.

Tot slot

Mocht je willen zien hoe de bot werkt kan je deze eerst in simulator modus laten draaien. Als dit je is bevallen kan je hem echt aan de slag zetten, geheel kosteloos!

Hier een video met een voorbeeld van 2 weken handelen van eind sept tot begin oktober is deze trading periode