Hoe werkt artikel marketing?

Slimme online marketing-tool voor versturen van artikelen

Persberichten Publiceren is de grootste betrouwbare online distribiteur van artikelen in Nederland

De krachtigste en voordeligste manier om artikelen te versturen in Nederland en België

Ook hoog in Google staan? Verpletter uw concurrenten met artikel marketing!

U zoekt resultaat? U krijgt resultaat! Bekijk de artikel marketing pakketten

De artikel marketing-tool is een online hulpmiddel voor iedereen die zich bezighoudt met zoekmachine optimalisatie (linkbuilding)

Kort samengevat, Wij zijn een stel eigenzinnige & rasechte idealisten met een vervaagd gevoel voor waar werk eindigt en waar hobby begint. onverslaanbaar, onvermoeibaar werken we aan de best mogelijke realisatie van onze dromen en dat is online marketing. Of zoals Chuck Norris zou zeggen: ‘I don’t do push-ups. I push the world down’.

Hoe werkt het plaatsen van persberichten?

De artikel marketing-tool is een online hulpmiddel voor iedereen die zich bezighoudt met zoekmachine optimalisatie (linkbuilding). Via Persberichten Publiceren zorgt u voor bekendheid van uw website en bouwt u een goed backlinkprofiel op. Publiciteit is erg belangrijk voor de naamsbekendheid van uw onderneming. Verspreiding van persberichten (artikelen) via Persberichten Publiceren werkt eenvoudig. Alle artikelen worden na registratie direct geplaatst 24/7 op onze aangesloten blog-websites. De geplaatste (persberichten) artikelen blijven permanent online. De artikelen kunnen door uw doelgroep gratis gelezen worden. Persberichten Publiceren is sinds 2014 uw partner in artikel marketing, de afgelopen jaren zijn wij enorm uit ons jasje gegroeid en zijn we het artikel marketing-tool voor ondernemend Nederland geworden.

Zelf artikelen publiceren

Uw artikel publiceert u zelf via onze artikel marketing-tool. Hiervoor sluit u voordelig een artikel marketing pakket af. Met één druk op de knop wordt het artikel naar meerdere blog-websites verstuurd. Wij verwachten dat zich het aantal aangesloten blog-websites in de toekomst verder zal uitbreiden. Uw artikel wordt binnen enkele uren door Google geïndexeerd en is tevens zichtbaar op de social media kanalen. Dit zorgt ervoor dat deze snel zichtbaar is voor iedereen. Hiermee wordt de kans dat uw artikel door andere websites wordt gedeeld veel groter.

Artikel marketing: kost me dat veel tijd?

Een artikel optimaliseren voor zoekmachines is erg arbeidsintensief en hoe hoger u komt, hoe meer specifiek uw kennis en trucs dienen te zijn. Zeker als de klok meestal sneller tikt dan u zou willen, is het zinvol en uiteindelijk vaak voordeliger om gebruik te maken van een artikel marketing-tool,  wij maken zoekmachine optimalisatie voor uw site een stuk makkelijker. Met één druk op de knop verspreidt u eenvoudig uw artikel op één van de aangesloten blog-websites.

Verpletter nu uw concurrenten in Google met de artikel marketing-tool

Een succesvolle zoekmachine optimalisatie begint bij goede content, u wilt natuurlijk resultaat behalen met de landingspagina? Een gerichte linkbuilding strategie is een zeer belangrijk onderdeel van een succesvolle zoekmachine optimalisatie campagne. Linkbuilding noemen we ook wel stemmen. Hoe meer stemmen u genereert naar uw site van de blog-websites, hoe hoger de autoriteit is die Google aan uw site geeft. Als u website een hoge autoriteit heeft, dan hebben de pagina’s van uw site een hogere positie in Google.

Welk artikel marketing pakket moet ik nemen?

Wij hebben drie verschillende artikel optimalisatie pakketten. Welk pakket voor u het beste is hangt er vanaf hoe actief u bezig bent met het verspreiden van artikelen ‘persberichten’ en/of hoe hoog u wilt ranken in de organische zoekresultaten in de zoekmachinegigant Google. De gebruikers kiezen het meest voor het Artikel optimalisatie Intensief pakket.

Persberichten (artikelen) publiceren

Met één druk op de knop verstuurt u uw artikel naar meerdere aangesloten blog-websites. Uw artikel wordt snel door zoekmachines geïndexeerd. Bovendien wordt deze gedeeld op social media waaronder Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter en Google Plus. Persberichten Publiceren heeft een bewezen aanpak. Meld u aan en probeer onze dienst gedurende een maand gratis uit.

Are You Hungry? Ontdek de mogelijkheden