Huis kopen in Spanje in de Costa?

Bent u op zoek naar een huis in Spanje? Dan bent u bij Frans Mulder aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag verder. Het aangename klimaat en de prachtige omgeving van de Spaanse Costa’s trekt veel toeristen uit heel Europa om te genieten. Als u een tweede huis in Spanje wilt kopen of permanent in Spanje wilt gaan wonen dan bent u bij ons op de goede plek. Met verschillende medewerkers in zowel Spanje als Nederland kunnen wij het hele proces voor u begeleiden.

Nieuwsgierig geworden? Als u overweegt om een huis, appartement of villa te kopen in Spanje bekijk dan meer informatie en ons aanbod in één van onderstaande regio’s:

Huis kopen Costa Blanca
Huis kopen Costa del Sol

Wij hebben jarenlange ervaring met aankoop en verkoop van huizen in Spanje. Dit stelt ons in staat om u tijdens uw zoektocht naar een woning optimaal te begeleiden. Wij durven ons zelf specialist te noemen en verstaand ons vak uitstekend. Wij voorzien van advies, matchen uw wensen met een woning en kennen alle projecten als geen ander.

De Spaanse regio’s

Bij de aankoop van een woning is de omgeving ook erg belangrijk. Door onze uitgebreide kennis over de regio kennen wij de Costa’s als geen ander. Wij informeren en assisteren u bij de geschikte keuze maken voor de locatie.

Buiten de omgeving en bevolking speelt de infrastructuur ook nog een belangrijke rol. Met name voor mensen die heen en weer gaan reizen tussen Nederland en Spanje is deze factor erg belangrijk. Dit kan erg belangrijk zijn voor de aankoop van uw woning. Welke locatie goed en snel bereikbaar is.

Kennis maken?

Graag komen wij vrijblijvend met u in gesprek om samen te kijken of er een klik is en onze werkwijze bij u past.