Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met de Station Finder App van FLEETCOR

De Smart Navigator – App van FLEETCOR is nu verkrijgbaar in de App Store en Google Play

Shell stations finderOpgericht in 1986 is het Amerikaanse FLEETCOR tegenwoordig wereldwijd een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde betaalproducten en -diensten. Het werkt samen met meer dan 800 oliemaatschappijen verspreid over de hele wereld. Het biedt onder meer tankpassen, pasjes voor maaltijden en kortingspassen voor zakelijke overnachtingen. De dienstverlening van FLEETCOR varieert van transactieverwerking tot volledig programmamanagement. De platforms, programma’s en infrastructuur zijn zowel inhoudelijk als in schaalgrootte gemakkelijk aan te passen. Daarmee komt het tegemoet aan de behoeften van uiteenlopende partners. In samenwerking met oliemaatschappijen ontwikkelt en implementeert FLEETCOR tankpasprogramma’s voor bedrijven met een wagenpark.

De Smart Navigator – Shell Tankstations App is voor Android-apparaten verkrijgbaar in de Play Store en voor Apple-apparaten in de App Store. Met deze app kunnen zowel chauffeurs als wagenparkbeheerders de snelste bezorgroutes bepalen en de dichtstbijzijnde tankstations vinden. Dankzij de toegang tot Shell Stations, Europa’s grootste netwerk van tankstations, is het heel eenvoudig om in eigen land en in het buitenland te tanken. Automobilisten kunnen in Nederland bij meer dan 650 tankstations terecht, en houders van een multi-netwerkpas kunnen bij ruim 350 ESSO-tankstations (partner van Shell) tanken. De internationale euroShell Card wordt op meer dan 22.000 plaatsen in 31 landen in Europa geaccepteerd.

De laatste versie van de FLEETCOR Smart Navigator App is vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Het resultaat is een betere en gebruiksvriendelijke app met een nieuwe interface, verscheidene verbeteringen en nieuwe functies. Er zijn ook meer talen aan toegevoegd, zodat de app voor een breder publiek toegankelijk is. De app is nu verkrijgbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Frans, Pools, Hongaars, Tsjechisch, Slowaaks en Italiaans. Daarnaast zijn er nieuwe benzinestations toegevoegd in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Zwitserland, België, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië en Italië.

De vernieuwde Smart Navigator App heeft een nieuwe ‘file’-functie waarmee de gebruiker een betere route kan kiezen en achteraansluiten in de file  kan vermijden. Een andere nieuwe functie is ‘favoriete tankstations’. Daarmee kan een gebruiker de tankstations van zijn voorkeur toevoegen aan een lijst, zodat hij die sneller kan vinden op de kaart. Er is nu ook een functie ‘dichtstbijzijnd tankstation’ waarmee de gebruiker het dichtstbijzijnde tankstations kan vinden vanaf zijn huidige locatie. De nieuwste versie geeft bovendien de mogelijkheid om tankstations te filteren op basis van ‘extra services’. Daarmee worden de tankstation weergegeven die precies de gewenste extra service bieden.

Smart Navigator wordt onderweg gebruikt om in heel Europa de beste route naar tankstations te bepalen. Het is de ideale App voor automobilisten en vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast besparen kleine en middelgrote bedrijven ermee op de brandstofkosten.

 

Download de App nu gratis:

Shell Motorist App iOS

Shell Motorist App Android