Muurstickers alleen aanbrengen op muren?

Wie zegt dat muurstickers alleen aangebracht kunnen worden op muren? Die heeft het Fout! Er zijn juist heel veel ideeën om muurstickers bijvoorbeeld te plakken op glas op hout of op plexiglas. Zelfs een vaas of een snoeppot krijgt met een tekst of afbeelding een eigen look.

Muurstickers als decoratie op ramen.
Tekst of raamfolie laten maken bij stickervoordeelOf het nu gaat om kleine ramen of grote ramen, met enig geduld heeft u een super mooi eindresultaat. Met de kleur Frosted glass worden vinyl stickers doorzichting. Het resultaat zal dan zijn dat er geen daglicht van buiten verloren gaat en het zicht van buiten naar binnen belemmerd wordt. Raamfolie of een raamtekst ontwerpen op maat en naar eigen idee? Of kiest u gewoon uit onze ruime selectie stickers. We hebben diverse soorten raamstickers voor bedrijven en particulieren. Er is altijd wel een tekst of decoratiesticker die gemaakt kan worden.

Plexiglas op de muur met muurstickers
Wie creatief en een echte doe het zelver is maakt een wandbord van plexiglas of hout.plexieglas beplakken met teksten van stickervoordeel Maak het bord, bestel een tekst in de gewenste kleur en gewenste afmeting en plak hem op. Na het plakken van de sticker boort u 4 gaatjes in de hoeken en bevestig het wandbord met 4 schroeven. Om het wandbord van de muur af te krijgen gebruik dan vier buisjes. Zaag met een ijzerzaag 4 stukjes van de buis af en breng de buisjes aan alvorens te monteren met 4 langere schroeven. Zeker weten dat het wandbord een speciale uitstraling krijgt.

Versier kastdeuren van glas met muurstickers
Plak deze skyline sticker van New York op een kastdeur van glas. Maar nog leuker is  een mooie tekst of een lijfspreuk  plakken op een spiegel.  Als het om stickers gaat is bij stickervoordeel bijna alles mogelijk.

Tips voor het aanbrengen op glazen oppervlakken
Met het droog plakken van vinyl stickers op glasoppervlakken en gladde ondergronden dient u er voor te zorgen  dat uw ondergrond vet vrij is. Droog maar ook nat kan een vinyl sticker geplakt worden. Met waternevel en een druppeltje afwasmiddel is de sticker goed in de juiste positie te brengen. Als de sticker op de juiste positie is aangebracht strijkt u de sticker luchtbel vrij). Het is wel raadzaam 24 uur te wachten voordat het rug papier schuin weg getrokken wordt. Bij het verwijderen van een sticker gebruik dan bijvoorbeeld een föhn. Door warme lucht laat de sticker gemakkelijk weer los zonder plakresten. Dit scheelt een hoop krab werk en voorkomt lelijke krassen op het oppervlak.

Meer info
Geïnteresseerd wat Stickervoordeel.nl voor u kan betekenen? Kijk dan eens in onze webshop voor voorbeelden of neem contact met ons op. Bij Stickervoordeel.nl winkel je veilig en ben je verzekerd van hoge kwaliteit.