Zanger Jan Boezeroen 60 jaar in het artiestenvak

 

——————————PERSBERICHT——————————

Zanger Jan Boezeroen viert zijn 60-jarig artiestenjubieum

Vught – 60 jaar in het artiestenvak is redelijk uniek te noemen. Maar op 18 november is het zover. Dan viert zanger Jan Boezeroen zijn 60-jarig artiestenjubileum.
Deze zanger heeft als één van de weinige Nederlandstalige artiesten op Lowlands mogen optreden, en is onderscheiden door de stichting Conamus. Deze laatste prijs mocht hij ontvangen uit handen van Mies Bouwman.
Hij stond met maar liefst 12 verschillende nummers in de diverse hitlijsten. Naast De fles scoorde Jan nog ’n aantal grote hits. Om maar eens wat titels te noemen: “Ze zeggen”, “Oei Oei”, “De dronkaard”,
“Hé hé, kijk daar ‘ns”, “Vondel was goed”, “Ze kunnen de pot op”, “Toen ik eindelijk alles had”
Voor de LP “Oei, oei” kreeg hij ‘n gouden plaat. Maar dit is slechts een greep uit het repertoire van Jan Boezeroen.
Nu al hebben verschillende collega-artiesten hun medewerking toegezegd aan deze unieke gebeurtenis welke gepresenteerd zal worden door Chiel Montagne.

Dit jubileum wordt georganiseerd door ALHO-events uit Vught en zal gehouden worden in de evenementenlocatie “Sterrebosch” te Wijchen.

Meer info en kaartverkoop via https://alho-events.nl/events/60-jaar-jan-boezeroen/
of de facebookpagina “60 jaar Jan Boezeroen”.

——————————EINDE PERSBERICHT——————–

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de zoon van Jan Boezeroen, Frans Goverde. Telefoonnummer: 06-20620881 of email: fransgoverde@gmail.com