Winkeliers die het voortouw nemen met Spaarmunt.nl maken klanten blij!

EMMEN-HOOGEVEEN. Twee jaar geleden ging het idee nog de ijskast in. Maar nu — door de opmars van Spaarmunt.nl — grijpt kadomunt.nl zijn kans. Een prachtige gecombineerde gouden munt wordt het, die 14 April in Emmen  onder grote belangstelling gepresenteerd zal worden in aanwezigheid van een prominente gast! ( Locatie: Schomaker TV-audio-witgoed aanvang 13.30 uur )

Een kadomunt ter waarde van € 12,50 om iemand te schenken op een verjaardag, trouwdag, bij bijzondere gelegenheden etc. Daarnaast heeft de munt een waarde van 50 spaarmunten en is daarmee ook te ontvangen als waardering voor aankopen bij de deelnemende winkeliers.

Een tiental winkeliers zijn ruim een jaar geleden een samenwerking aangegaan met het spaarmuntensysteem. Inmiddels loopt het voor velen boven verwachting en daarbij hoort nu een nieuwe stap, aldus de winkeliers. Een gouden kadomunt, die klanten straks kopen bij de winkels en cadeau kunnen geven. De ontvanger kan hem dan bij diverse winkels ‘nuttig’ besteden en kan  kiezen uit een groot scala aan cadeaus. Via Facebook zijn de ontwikkelingen ook te volgen op o.a. https://www.facebook.com/Geldtnl-176171102590773/ op de website www.spaarmunt.nl hebben al meer dan 12oo mensen een reactie achtergelaten die het initiatief een warm hart toedragen.

Alleen zelfstandigen

Spaarmunt.nl draait nu nog voornamelijk in Emmen en Hoogeveen. Ondertussen melden zich wel winkeliers uit andere steden, die interesse tonen in dit concept waar alleen zelfstandigen aan deel kunnen nemen. Supermarkten, online webshops en winkelketens zijn uitgesloten van deelname. Spaarmunt.nl en straks ook kadomunt.nl moeten het nog leuker gaan maken voor klanten. Volgens Hans Tuin van het Smikkelhuus in Hoogeveen, blijft het nog altijd de ondernemer die de voorzet moet geven. In een tijd waarin de concurrentie hevig is, is stilzitten geen optie meer. Het is én-én, aldus de gedreven ondernemer. Zelf is hij vanaf het begin betrokken bij de spaarmunt en hij ziet inmiddels hoe honderden van zijn klanten volop bezig zijn met het sparen van de munten. Ook Anita Schijf van Decoratie- en Cadeauwinkel Diando in Emmen is verrast door de impact, al geeft ze wel toe dat het in het begin nog wel moeizaam was. ‘De bekendheid was nog niet groot, en klanten wisten niet wat ze met de spaarmunten konden. Inmiddels is dat wel veranderd en zien we ook steeds meer nieuwe gezichten in onze winkel. Voor ons is het — naast dat het heel leuk is om klanten te waarderen met spaarmunten — ook een prima reclame! Wij krijgen inmiddels ook veel nieuwe klanten van Schomaker Audio en Tv in Emmen, die bij ons de munten komen verzilveren. Zo’n samenwerking is voor ons van essentieel belang!

Wat precies het resultaat gaat worden van de gouden kadomunt is voor de winkeliers ook nog moeilijk te zeggen, al zijn de verwachtingen ervan wel hooggespannen. Twee jaar geleden is er al eens onderzoek naar gedaan en toen was de uitkomst heel positief.  Via info@spaarmunt.nl is meer informatie op te vragen over dit initiatief

www.spaarmunt.nl