Welke iPhone moet ik kiezen?

In dit artikel nemen wij jou mee in de wereld van iPhones. Zo kan jij de keuze maken voor de perfecte iPhone die past bij jouw wensen. Of dit nu bellen, gamen, appen, Instagram of gewoon de nieuwste technologie op zak hebben is. De beste iPhone bestaat dan ook niet, maar wel degene die het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Een refurbished iPhone is al beschikbaar vanaf 109 euro. Het begint bij het type: iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Deze iPhones zijn geschikt wanneer je je telefoon vooral gebruikt voor bellen en het versturen van berichten. Deze toestellen zijn respectievelijk in 2014, 2015 en in 2016 uitgebracht maar worden in 2019 nog steeds van software updates voorzien. Dit type is minder geschikt als je dagelijks 2 uur met van alles op je telefoon bezig bent, maar als basis gebruiker is dit nog een prima telefoon.

Voor betere prestaties en meer gebruik van bijvoorbeeld de camera zijn de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus de toestellen die geschikt zijn. Deze toestellen kunnen goed overweg met de meeste apps en leveren degelijke prestaties. Deze toestellen zijn alweer een stuk krachtiger dan de serie hiervoor. De refurbished iPhone 7 is dan ook het meest populaire type refurbished telefoon.

Wil je het beste van het beste op refurbished telefoon gebied? Dan mogen de iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en de iPhone SE niet aan jouw aandacht ontsnappen. Met kenmerken zoals draadloos opladen, krachtige chips en uitstekende camera’s beschikken deze toestellen over de nieuwe innovaties. Tevens zijn deze toestellen geschikt voor de meest intensieve toepassingen.

Het artikel is bedoeld om de keuze voor je nieuwe iPhone makkelijker te maken. Heb je toch nog vragen of wil je extra advies, dan staant Rephone (verkoper telefoons) voor je klaar.

Alle genoemde modellen in dit artikel ondersteunen de nieuwste versie van iOS: het besturingssysteem op iPhone, iPad en iPod. Oudere modellen beschikken daarmee over de nieuwste software.

De maximale opslagcapaciteit en de besproken toestellen zijn gebaseerd op de het actuele aanbod van Rephone.