Wat veel mensen vergeten is het dak?

Het dak is een belangerijk onderdeel van uw woning en tevens een van de meest kwetsbare onderdelen. Uw dak kan door harde storm of regen lek of beschadigd raken, of uw huidige dakbedekking heeft na jaren ernstige slijtage.

Kooistra dakwerk is uw partner voor allerlei soorten stormschade aan uw dak. Wij zijn, zoals all-round al zegt, een vakman die van daken een specialisme heeft gemaakt.

Wij werken altijd met vaste prijsafspraken en tegen een concurrerend tarief. In tegenstelling tot andere organisaties, die zich online als dakdekkers voordoen, voeren wij alle werkzaamheden zelf uit. Steeds vaker komt het voor dat tussenpersonen aanvragen via internet afvangen en doorverkopen aan dakdekkers. Met ons heeft u persoonlijk contact.

Met onze 24-uurs spoedservice kunt u er bij ons van op aan dat wij binnen een korte tijd uw probleem verhelpen. Niemand wil natuurlijk lang met een dakprobleem blijven zitten!


Onze dakdekker 24 uur spoed service staat dag en nacht voor u klaar. Wanneer u te maken heeft met daklekkage heeft u vaak met spoed een dakdekker nodig. Dan kunt ben je bij Kooistra Dakwerken aan goeie adres. Wij zijn snel op locatie om het probleem te verhelpen. Dus wacht niet langer en bel meteen 06-48884075.

Wie is Kooistra Dakwerken?

Kooistra Dakwerken is een jong en snel groeiend bedrijf dat met veel aandacht aan de klantswensen te werk gaat. Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde en gespecialiceerde dakdekkers.

Zonnepanelen Reinigen

Clean Sun Panels is onderdeel van kooistra dakwerk dat zich gespecialiseerd heeft in het onderhoud en de reiniging van zonnepanelen.

Zowel voor particuliere alswel zakelijke/industrieele reinigen wij zonnepanelen. Zonnepanelen reinigen is goed om weer 100% rendement te krijgen en ze nog sneller terug te verdienen.

offerte aanvragen