Vriendenweekend tips

Jullie staan voor een leuk vriendenweekend en willen natuurlijk iets leuks en origineels gaan doen!? Maar waar te beginnen? Op Uitmetvrienden.nl natuurlijk. Voor de beste vriendenweekend tips.

Vriendenweekend tips voor activiteiten

Om te beginnen ben je natuurlijk op zoek naar tips voor leuke, spannende activiteiten op je vriendenweekend. Op onze site zijn diverse leuke activiteiten te vinden voor binnen en buiten, voor jong en oud.

Net als bijvoorbeeld voor familie kun je zowel activiteiten voor binnen als buiten vinden. Bij slecht weer kun je gaan bowlen, zwemmen of met of tegen elkaar uit een Escape Room proberen te ontsnappen. Een perfecte tip voor jullie vriendenweekend. Een Escape room is tegenwoordig een “must do” op je vriendenweekend!

Ook leuk om een stad of omgeving beter te leren kennen is om deze per step, fiets, segway of lopend  te verkennen. Doe ondertussen een leuke City Game of ander spel in groepen.

Wil je lekker de stad uit… neem de snorfiets…
En of je die nu in Brabant, Gelderland of Limburg wil pakken maakt natuurlijk niets uit. Met onze handige zoekfunctie kun je de provincie van je keuze maken en zo je resultaten voor je vriendenweekend filteren.

Vriendenweekend tips voor eten en drinken

Als je een keuze hebt gemaakt welke leuke activiteiten je wilt ondernemen en je weet de provincie waar je heen wilt, dan wil je natuurlijk ook gezellig met al je vrienden ergens kunnen eten en drinken. Geen probleem!

Voor het eten nog even met elkaar een borrel drinken? Wat denk je van een High Beer of een Cocktailworkshop!!

Wil je gezellig met z’n allen bij elkaar aan tafel zitten!? Wat denk je ervan om met elkaar om een grote bakplaat bij de Japanner te gaan zitten. Gezellig, spannend en heerlijk eten. Je kunt natuurlijk ook zelf je kookkunsten in de praktijk brengen en ondertussen de kneepjes van het vak leren bij een kookworkshop.

En gaan jullie in de zomer, dan ga je lekker barbecueën op het water natuurlijk!

Even uitbuiken en dan de kroeg in met je vrienden!!

Vriendenweekend tips voor een overnachting

Afhankelijk waar jullie terecht komen kun je je je vriendenweekend compleet maken met een overnachting. Makkelijk middenin de stad of juist wat rustiger gelegen in zo’n prachtige groepsaccommodatie. Op onze site vind je met name ruime keuze in mooie accommodaties met volop sfeer en van alle gemakken voorzien.

Kortom volop vriendenweekend tips op Uitmetvrienden!