Voordelig reizen naar Málaga

Málaga is een van de grootste steden van Spanje. Het ligt in Andalusië en is de hoofdstad van de provincie ‘Málaga’. Het ligt aan de Middellandse zee en wordt omringd door bergen. Málaga is zeer aantrekkelijk voor jongere toeristen, er is veel te zien, doen en te beleven. Spanje is een voordelig vakantieland en dat maakt Málaga een perfecte vakantiebestemming

Maar eerst, reizen! Geen duur hotel maar een vakantiehuis huren in Málaga ben je wel het voordeligst uit – Vakantiehuis Huren is een goede website om vakantiehuis-prijzen te vergelijken. Als je van plan bent naar Malaga, gebruik dan een vergelijkingssite zoals Vakantiehuis Huren om goedkope vakantiehuizen te vinden.

 

Waar slaap jij?

Natuurlijk moet er ook een accommodatie gekozen worden. Je keuze hangt natuurlijk af van het gezelschap waarmee je de reis gaat maken. Er zijn tal van hotels, appartementen, bed & breakfast en vakantiehuizen te vinden. Afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, je budget en gewenste accommodatie zie je snel wat de voordeligste optie is.

 

Aquapark en entertainment

Eenmaal aangekomen in Málaga is er enorm veel te zien en te doen. Zo zijn er verschillende, grote aquaparken waar je je prima een hele dag kunt vermaken. Ook is er een dierentuin, een krokodillenpark, een wolvenpark en zelfs een mogelijkheid om vanaf een boot dolfijnen te spotten!

 

Fietsroutes bezienswaardigheden in Málaga

Malaga heeft verschillende bezienswaardigheden zoals een Romeins theater, de Markt, het Picasso museum, de prachtige kathedraal, het stadion, een wijnmuseum en de Plaza de la Merced. Het openbaar vervoer is erg prettig om deze bezienswaardigheden te bezoeken, maar je kunt ook een fiets huren en op deze manier de stad verkennen. Een tip is dan wel om van te voren op te schrijven welke bezienswaardigheden je wilt zien en een route uit te stippelen.

 

Pleintjes met restaurantjes

Ook ‘s avonds is er voldoende te doen in de stad. Veel levendige pleintjes met restaurants en barretjes waar je lekker kunt eten. En na het eten kun je zo door naar cafés om de avond voort te zetten. Na een avondje stappen, ga je ontbijten in de stad en daarna kun je de hele dag ontspannen bijkomen aan de Costa del Sol. Ook is er een Hammam in Málaga, waar je kunt genieten van Arabische baden. Dit kan een heerlijk rustmoment zijn tijdens je bezoek aan de prachtige en veelzijdige stad.