Vliegen vanaf Schiphol

Op zoek naar een mooie vakantie? Online kan je eindeloos blijven zoeken naar de meest bijzondere bestemmingen. Gelukkig zijn er vele filters te vinden om je zoekresultaten te verminderen. Eenmaal je bestemming gevonden heb je nog ruime keuze tussen hotels en nog veel meer. Heb je de reis geboekt dan kan de voorpret beginnen.

Reis je met de auto naar het vliegveld zorg er dan voor om op tijd de beste optie te zoeken om je auto te parkeren. Zo zijn er de volgende opties:

  • Valet Parking: hierbij wordt met de maatschappij waar je de auto laat ophalen afgesproken voor de deur van de terminal. De auto wordt door de medewerker naar een veilige parkeerplaats gebracht terwijl je direct de terminal van het vliegveld in kan lopen. Dit is meestal de duurste optie.
  • Shuttle bus: hierbij zal je de auto verder dan loopafstand parkeren. Je zal dan met een shuttle bus naar het vliegveld worden gebracht. Dit is meestal de goedkoopste optie.

Direct Parking: je parkeert de auto op loopafstand van de terminal (meestal tot maximaal 15 minuten lopen).

Niet geheel onbelangrijk voor je vakantie is om je aankomst- en vertrektijden te weten als je bijvoorbeeld van Amsterdam Schiphol Airport vertrekt. Er wordt aangeraden om 2 a 2,5 uur van te voren aanwezig te zijn bij vertrek van de grootste luchthaven van Schiphol. De Schiphol vertrektijden zijn online live te volgen. Bij vertraging kan je van te voren al op de hoogte zijn. Wordt je opgehaald dan zijn de Schiphol aankomsttijden weer belangrijk. Zo hoeft de persoon die je komt ophalen niet lang te wachten als die weet als er vertraging is opgetreden.

Meer informatie over Schiphol kan je vinden op schiphol.nl