verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf voor een particuliere verhuizing? Dan bent u bij het Goedkoop Verhuizen Limburg aan het juiste adres. Goedkoop Verhuizen Limburg verzorgt verhuizingen van groot tot klein. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van volledige inboedels tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het demonteren en monteren van uw linnenkast of bed behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt ons ook enkel inzetten voor het verhuizen van grote of zware stukken, zoals een Ijskast, piano en kasten. Natuurlijk kunnen wij het in- en uitpakken van verhuisdozen van u overnemen.

Bedrijfsverhuizingen

Voordelig en toch professioneel uw bedrijf verhuizen? Bij een bedrijfsverhuizing is het van het grootste belang te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing. Heeft u alleen vervoer nodig, of wilt u de gehele verhuizing met een projectmanager uit handen geven? Uw wensen staan voorop tijdens uw bedrijfsverhuizing en wij willen net zo graag als u, dat het bedrijf zo min als mogelijk tijd verliest met het verhuizen. Bij een bedrijfsverhuizing is het nog belangrijker dan bij een particuliere verhuizing, om te werk te gaan met een goede en realistische planning. Door te werken met jonge, goedkope verhuizers, zijn wij 24/7 beschikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Seniorenverhuizing

U bent senior en u gaat verhuizen? Wij doen dit al vele jaren met tevreden klanten tot gevolg. Goedkoop Verhuizen Limburg is volledig ingericht op het zorgeloos uitvoeren van een senioren verhuizing tegen een zeer laag tarief. We hebben reeds vele senioren verhuisd naar tevredenheid. Uit ervaring weten wij dat verhuizen op loudere leeftijd niet valt. Het moeten verhuizen naar een verzorgingshuis of seniorenflat is vaak een emotionele gebeurtenis. Laat daarom u verhuizing doen door een betrouwbare partner waar u uw inboedel aan kunt toevertrouwen.

Ontruimingen

In de meeste gevallen is een woningontruiming geen leuke zaak. Vaak is er namelijk sprake van een gedwongen verlating van het huis of is er sprake van het overlijden van iemand uit uw naaste omgeving. Goedkoop Verhuizen Limburg is hét vertrouwde adres voor de ontruiming van woningen, verpleeghuiskamers en bedrijfspanden in Limburg. Wij voeren dagelijks een woningontruiming uit, wat inhoudt dat wij de woning / bedrijfspand bezemschoon opleveren. Wilt u meer informatie over een woning ontruiming of meteen een afspraak inplannen? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag direct gratis een vrijblijvende offerte aan.

Allerhande klusjes

Maar ook buiten verhuizingen om kunt u onze klusjesman inhuren, mocht u assistentie nodig hebben met het demonteren of monteren van meubilair, vervangen van sloten, schilderwerk of andere werkzaamheden waarbij een handige verhuizer nodig heeft kunt u onze klusjesman inhuren. Wilt u meer informatie of meteen een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.