Veilig varen met een camera aan boord

Wanneer je gaat varen dan wil je dit veilig en op een zo comfortabel mogelijke manier doen. Een camera kan hierbij helpen. Er zijn een paar handige camera’s voor de boot. Een camera die het aanmeren makkelijker maakt is de aanlegcamera. Dit is een hulpmiddel die beter zicht biedt. Wanneer je hier gebruik van maakt dan is de kans op ongelukken vele malen kleiner. De aanleghulpcamera is een camera boot die in verschillende uitvoeringen te bestellen is. Er is een camera die ingebouwd dient te worden maar ook een opbouw camera. Dit maakt het voor iedere boot mogelijk om van de voordelen van deze camera te genieten.

Naast de aanlegcamera is er ook de navigatiecamera. Deze helpt je uiteraard met het navigeren. Als je op onbekende wateren vaart dan wil je niet de stress ervaren dat je niet weet waar je heen moet. De navigatiecamera is dan een prima hulpmiddel. Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor deze camera’s. Daarom is het goed om te weten dat deze bij Bootshop4U.nl voordelig te bestellen zijn. Er zijn zelfs pakketten waar zowel een aanlegcamera als een navigatiecamera in verpakt zit. Hiermee bespaar je ten opzichte van het los kopen van de camera’s.

Veilig de boot achterlaten

Niet alleen het varen moet veilig zijn. Ook wil je de boot veilig achterlaten als je de wal op gaat. In het assortiment van Bootshop4U.nl zijn verschillende alarmsystemen te vinden. Deze kun via het GSM-netwerk een signaal sturen als er ongenode gasten de boot willen betreden. Wanneer mensen zien dat er een alarmsysteem aanwezig is op de boot dan zullen ze in de meeste gevallen de boot niet eens betreden. Het risico is dan te groot en ze gaan dan op zoek naar een andere prooi.

Wil je graag advies bij het aanschaffen van de juiste camera of het juiste alarmsysteem dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij bieden niet alleen bij het plaatsen van een bestelling hulp. Is er een probleem bij het installeren of het monteren dan zal onze aftersales je graag van dienst zijn. Neem maar eens een kijkje op onze website door op de link bovenaan in dit artikel te klikken.