Veelgestelde vragen over de artikel marketing-tool

Heeft u een vraag over uw artikel optimalisatie pakket? Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Hebben de partnerwebsites verschillende IP adressen?

Ja, alle blog-websites hebben verschillende IP adressen. Een voorwaarde voor het toelaten van nieuwe blog-websites is dat ook deze een ander IP adres heeft dan de huidige websites. Tevens zijn alle blog-websites voorzien van een SSL-certificaat.

Hoe kan ik een artikel verwijderen?

Het is mogelijk om via uw dashboard omgeving uw artikel te verwijderen, u kunt ook altijd een verzoek indienen bij ons om een artikel te laten verwijderen. Geef altijd duidelijk de reden hiervoor door.

Heb ik een bepaalde zekerheid?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom geven wij u een 30 dagen niet goed, geld terug zekerheid. Bent u echt niet tevreden over de artikel marketing- tool dan storten wij u het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen retour.

 

Hoe kan ik een link aanpassen / verwijderen?

Na het publiceren van het artikel kunt u terwijl uw artikel online staat zeer eenvoudig een URL aanpassen of een URL  verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is de link aanpassen in te artikel, klik op bijwerken en de URL aangepast en/of verwijderd.

 

Hoeveel blog-websites zijn er aangesloten bij Persberichten Publiceren?

Persberichten Publiceren heeft meer dan 32 blog-websites in eigen beheer. Wilt u een overzicht van de blog-websites? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Uw lidmaatschap verloopt automatisch na 12 maanden en u hoeft uw lidmaatschap dus niet op te zeggen. Na 12 maanden kunt u zelf bepalen of u nog een jaar van Persberichten Publiceren gebruik wilt maken.

Op welke blog-websites worden de artikelen geplaatst?

De artikelen kunnen worden geplaatst op al onze blog-websites. Per artikel krijgt u de mogelijkheid om uw artikel op verschillende blog-websites te plaatsen.

Aan welke voorwaarden moet een artikel voldoen?

De voorwaarden waaraan een artikel moet voldoen kunt u hier vinden.

Algemene voorwaarden

Hoe krijg ik een artikel optimalisatie proefabonnement

Met een artikel optimalisatie-proefabonnement krijgt u gratis toegang tot de functies, u kunt maximaal 2 artikelen per maand plaatsen met 2 uitgaande links.

Opmerking U kunt geen artikel optimalisatie-proefabonnement toevoegen als u al een artikel optimalisatie-abonnement hebt.

 

Probeer Persberichten Publiceren gratis