Vakantiehuizen te huur VakantiehuisHuren.nl

Meer dan 15000 vakantiewoningen/vakantiehuizen te huur in geheel Nederland en Europa. Vakantiewoningen of bungalows voor 2 of meer personen, u vindt ze allemaal op onze website. Ook villa’s of vakantiehuizen aan zee, langs een golfbaan of kastelen/landhuizen wij bieden ze allemaal aan. Ook zijn er tal van vakantiehuizen waarbij u uw geliefde huisdieren mag meenemen.

Boek direct online uw vakantie.

Diverse aanbiedingen en last-minute reizen. Enorm veel keus en betaalbaar. VakantiehuisHuren.nl heeft niet alleen een groot aanbod van vakantie bestemmingen, maar heeft tevens een grote diversiteit aan vakantiesoorten!

Accommodaties voor grote groepen voor een familieweekend/midweek, groepsvakantie of reünie in diverse Europese landen. Ook ideaal voor sportverenigingen en scholen. Ook bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor verblijfs- en overnachtingsmogelijkheden.

Toe aan een beetje rust in je leven? Gezellig met je familie bijpraten? Met je partner er op uit? Huur eens een landelijk gelegen vakantiehuis of authentieke boerderij, met weids uitzicht over de weilanden, of een huisje in de bossen, of zelfs op een landgoed! En geniet van de rust… Want is het niet lekker ontwaken door het geluid van vogels? Je vakantiehuis in Nederland is een ideaal uitgangspunt voor een kennismaking met de regio en natuurlijk met de natuur. Natuurmonumenten beheert inmiddels al meer dan 350 natuurgebieden, waarvan er maar liefst 20 tot Nationaal Park zijn benoemd, verdeeld over het land. In de parken is een diversiteit van landschappen te vinden; duinen, bossen, heide, laagveen, getijdenwater, beekdalen en vennen. Je ontdekt ze vanuit onze vakantiehuizen in Nederland.