Vakantiehuis huren Spanje

Bent u op zoek naar zon, zee, strand en u wilt een vakantiehuis huren in Spanje? Of juist naar cultuur of mooie natuur? Spanje heeft het allemaal. Op Vakantiehuis Huren vind u veel vakantiehuizen en informatie over de verschillende gebieden.

Zon, zee en strand.

Vakantie vieren in Spanje wordt veelal geassocieerd met een zonvakantie. Niet verwonderlijk aangezien Spanje meer dan 4.000 km aan kust heeft. De Balearen, Canarische Eilanden en uiteraard de vele Costa’s met zijn populaire toeristische bestemmingen en in de meeste gevallen altijd warm en zonnig.

Cultuur, historie en steden.

De steden die Spanje rijk is staan bol van de historie en cultuur en zijn zeker ook uw bezoek waard. Wat dacht u van de koninklijke paleizen in de wereldstad Madrid of de kunstwerken en gebouwen van Gaudi zoals de Sagrada Familia in Barcelona.

Rust, natuur en binnenland.

Naast de populaire steden, costa’s en eilanden heeft Spanje ook een prachtig binnenland waar u kunt genieten van rust, prachtige natuur en lokale gebruiken. Ook zijn niet alle costa’s even druk, zo zijn de Costa Verde en Costa Vasca de meest rustige costa’s. Op de Balearen kunt u het beste naar Menorca voor een rustige vakantie en op de Canarische eilanden lenen La Gomera en El Hierro zich het beste hiervoor.