Vakantiehuis huren? Diverse soorten goedkope vakantiehuizen bij VakantiehuisHuren.nl

U kunt kiezen uit diverse soorten vakantiehuizen, villa’s, chalets of appartementen, groot of klein. Ze liggen aan zee, bij een meer, in de bergen, in de bossen of in de buurt van een grote of kleine stad. Door gebruik te maken van de zoekopties, vindt u snel wat u zoekt, zoals een vakantiehuis met wifi, internet en televisie, een chalet met sauna of een vakantieverblijf met een zwembad. Ook een wasmachine, afwasmachine, magnetron of barbecue behoren tot de mogelijkheden. De foto’s op onze site geven een goede impressie van wat u kunt verwachten. U kunt lezen hoe de vakantieverblijven zijn ingericht. De eigenaar geeft soms bruikbare tips voor uitstapjes en bezienswaardigheden. De kalender geeft aan in welke periode de vakantiehuisjes vrij zijn. Door tijdig te reserveren, kunnen meer vakantiewensen in vervulling gaan. Natuurlijk is een last minute ook mogelijk, met een beetje geluk vindt u dan ook wat u zoekt. Heerlijk goedkoop op vakantie met alle vrijheid om zelf een leuk huisje uit te zoeken. Klik op een land in het kaartje van Europa. Een luxe vakantiehuis huren voor de wintervakantie of zomervakantie.

Vakantiewoningen te huur in de Provence

Om leuke vakantiewoningen in de Provence te huren, surf snel naar VakantiehuisHuren.nl en zoek op vakantiehuis Frankrijk. De Provence is een tamelijk ingewikkelde legpuzzel. Het is wellicht het intrappen van een open deur, maar het advies voor wie hier voor het eerst komt, is te kiezen tussen de route die naar de landelijke rust leidt, of de zwemspullen en avondkleding inpakken en naar de stranden en casino’s trekken. De een geeft de voorkeur aan de weelderige wijngaarden van de Vaucluse, de ander aan het ruigere hoogland van de Var of de bergen van de Alpes-de-Haute-Provence. De aantrekkingskracht van de glamour van Cannes en St.-Tropez is voor velen onweerstaanbaar, weer anderen kiezen voor de eenvoudige charme van badplaatsjes als La Ciotat of de natuur van de Camargue. De Provence is weliswaar rijk aan natuurschoon, maar laat zich niet minder voorstaan op de grote steden en badplaatsen binnen zijn grenzen. De steden variëren van het elegante Aix tot het drukke Marseille, van het wat sjofele Arles tot het zelfbewuste Avignon. Ook de badplaatsen hebben elk hun eigen gezicht. Het oude adagium ‘Cannes is om te leven, Monte-Carlo om te gokken en Menton om te sterven’ gaat nog steeds op. Nice en St.-Tropez, de andere beroemde plaatsen aan de kust, hebben eveneens een eigen karakter: Nice is enorm en het beroemde St.-Tropez juist verrassend kneuterig. Er zijn nog betrekkelijk ongerepte stroken, zoals de grillige kustlijn tussen Marseille en Cassis. Het landschap van de Provence varieert van zonnige heuvels tot besneeuwde bergtoppen. Op het hoger gelegen Plateau de Vaucluse en in de Var wordt op de enorme open vlakten iets van de invloed van de Alpen voelbaar. De Alpen zelf liggen verder naar het noorden en het oosten in de dunbevolkte hooglanden de Alpes-de-Haute-Provence en de Alpes-Maritimes.

Duitsland is een populair vakantieland

Duitsland is onder Nederlanders enorm populair. Jaarlijks worden ruim 3 miljoen vakanties bij de oosterburen doorgebracht, stedentrips, korte vakanties, en lange vakanties. Het land heeft een goede infrastructuur, oude middeleeuwse stadjes, moderne steden en de bevolking is vriendelijk. Duitsland heeft een grote verscheidenheid aan natuurlijke rijkdommen, waaronder beboste bergen, uitgestrekte bossen, moerassen, venen, duinen, weiden en heidenvelden. Duitsland ligt in het hart van Europa en wordt in het zuiden begrensd door de Alpen en in het noorden door de Oostzee, maar heeft in het westen en oosten vrijwel geen natuurlijke grenzen. Deze openheid heeft enorme invloed gehad op de Duitse geschiedenis en beschaving. Er zijn veel mogelijkheden om te zwemmen: lange zandstranden langs de Noord- en de Oostzee, grote meren aan de voet van de Alpen, zoals het Bodenmeer, kleine vulkaanmeren in de Eiffel en rivieren met schoon water. Het is in Europa het land met de meeste openluchtbaden. De grote rivieren, Rijn, Main, Moezel, Neckar en Donau, zijn ideaal voor een cruise van één of meer dagen. Er kunnen ook boten worden gehuurd om door de kanalen te varen, met name in het mooie stelsel van waterwegen dat zich uitstrekt van Berlijn en Brandenburg tot Mecklenburg-vorpommern. De fiets is een handig, goedkoop en aangenaam middel om Duitsland te verkennen. Lekker wandelen is ook een uitstekende bezigheid. Elke streek beschikt over afgezette wandelpaden, en ze worden het hele jaar door goed onderhouden.

Het stadje Ronda in Andalusië

Het stadje Ronda is gebouwd op een zware kalkrots boven een zeer diepe kloof, het is een bijzondere plek in Andalusië, Zuid-Spanje. Het ligt op 50 kilometer van de Costa del Sol en is gemakkelijk vanuit uw goedkope vakantiehuis te bereiken. Het bouwen van de Nieuwe Brug, Puente Nuevo, over de bijna 100 meter diepe kloof van de Tajo was een knap staaltje 18e-eeuwse techniek. Van Casa del Rey Moro, een 18e-eeuws herenhuis, dat op de fundamenten van een Moors paleis staat, leiden 365 traptreden omlaag naar de rivier. Het Plaza de Toros is de bakermat van het stierenvechten. Deze arena, een van de oudste en belangrijkste van Spanje is in 1785 geopend.

Vakantiehuis huren? Voor alle goedkope vakantiehuisjes gaat u naar VakantiehuisHuren.nl