Tips voor het huren van een CV-ketel

Wanneer je huidige CV-ketel het begeeft, kan de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een grote investering zijn die je liever niet maakt. Gelukkig is het ook mogelijk om een CV-ketel te huren in plaats van deze te kopen. Hieronder sommen we 6 voordelen op van het huren van een CV-ketel.

1. Geen installatiekosten

Bij het all-in huren van een CV-ketel bespaar je heel wat geld. Je hebt bijvoorbeeld geen aanschafkosten, maar ook geen voorrij-, materiaal-, of arbeidskosten. Dit zijn kosten die je gegarandeerd wel hebt wanneer je een CV-ketel koopt.

2. Geen reparatiekosten

Het installeren van de CV-ketel brengt al geen extra kosten met zich mee, maar ook de eventuele herstellingen hoef je niet te betalen als je een CV-ketel huurt. Dit zit namelijk in de all-in formule inbegrepen.

3. 24-uursservice: ook in het weekend

Wanneer je een CV-ketel all-in huurt, kun je in de meeste gevallen gebruik maken van de 24-uursservice. De huurprijs die je betaalt voor de CV-ketel omvatten ook de kosten voor onderhoud en eventuele reparaties. Bij een probleem heb je dus een oplossing binnen de 24 uur.

4. Geen onderhoudscontract

Bij het huren van een CV-ketel ben je niet gebonden aan dure onderhoudscontracten. Dit is namelijk inbegrepen in de huurprijs.

5. Thermostaat inbegrepen

Bij het huren van een CV-ketel krijg je een thermostaat cadeau. Deze thermostaat draagt bij aan het comfort van het huis en zorgt voor een aangename temperatuur.

6. Gegarandeerde energiebesparing

Wanneer je een CV-ketel huurt, krijg je een CV-ketel met een A label. Daardoor bespaar je jaarlijks maximaal op je energierekening. Dus naast dat je geen aanschaf, installatie of onderhoudskosten hebt, bespaar je nog eens extra op uw energierekening.

CV ketel monteur