DE TIEN GROOTSTE VOORDELEN VAN DE SHELL TANKPAS

Ontdek hoe de Shell Tankpas uw chauffeurs en uw bedrijf kan helpen …

1 – De Shell Tankpas maakt contant geld overbodig
Een van de voor de hand liggende voordelen is dat een tankpas het voor uw chauffeurs praktisch en sneller maakt om voor hun brandstof te betalen. Het is voor hen een veiligere manier om te reizen, doordat ze nooit grote bedragen bij zich hoeven te hebben.

2 – De Shell Tankpas zorgt voor minder administratieve rompslomp voor uw bedrijf
Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, elke onderneming kan de hoeveelheid papierwerk en administratie aanzienlijk terugbrengen door tankpassen te gebruiken voor het wagenpark. Omdat alles via één account wordt geregeld, ontvangt u één gedetailleerde factuur met daarop alle betalingsverrichtingen. U hoeft dus geen eindeloze stapel papieren bonnetjes door te werken.

3 – Flexibiliteit bij Shell tankstations
Met onze tankpassen geniet u bij tankstations een hoge mate van flexibiliteit. Onze tankpassen kunnen in heel Europa worden gebruikt bij 22.000 tankstations van Shell en Shell-partners. Ze bieden uw chauffeurs flexibiliteit en gebruiksgemak. Een snelle en gemakkelijke manier om te betalen, zodat uw chauffeurs weer snel de weg op kunnen.

4 – Groot partnernetwerk
ESSO is een partner in Nederland, en dan zijn er in Europa nog meer dan 25 Shell Card-partners.
Onze euroShell Card Single geven u toegang tot 650 Shell-tankstations in Nederland, zodat u op alle snelwegen, en op de belangrijkste doorvoerroutes, steden en dorpen kunt tanken. De euroShell Сard Multi wordt in Nederland bij 1.000 tankstations geaccepteerd. Daaronder bevinden zich de pompstation binnen het netwerk van Shell, maar ook die van partners zoals Esso. Dat komt neer op zo’n 1.000 tankstations. U vindt ons dus altijd als u ons nodig heeft.

5 – Veilig betalen
Alle tankpassen zijn beveiligd met een pincode – net zoals een bankpas of een creditcard. Dat zorgt voor een veiliger gevoel voor de chauffeur, en voor u als werkgever meer zekerheid, omdat u weet dat alleen uw chauffeur toegang heeft tot de tankpas en daarmee kan betalen voor brandstof.

6- Zichtbaarheid en controle over wagenparkkosten
Met het Self-serve online portaal maakt u rapporten op om onder andere brandstofverbruik van uw wagenpark, transacties en uitzonderingen op te volgen.

7 – Shell Tankpas voor het betalen van tol- en wegenheffing
In vrijwel alle Europese landen geldt er een vorm van wegenheffing, meestal met een verscheidenheid aan betaalmethoden. Met een Shell Tankpas hoeven uw chauffeurs zich geen zorgen te maken of ze wel contant geld bij zich hebben om voor tolwegen te betalen – de tol wordt simpelweg aan de factuur van het hele wagenpark toegevoegd. Dat maakt het beheer van de kosten eenvoudig en efficiënt.

8 – De Shell Tankpas voor het betalen van tunnels, bruggen, veerdiensten en
ROLA-diensten (vrachtwagen op trein)
Wij bieden een eenvoudige manier om te betalen voor kosten op de weg, zoals tunnels en bruggen. Uw Shell Tankpas is niet alleen handig voor op de weg; u kunt uw tankpas ook gebruiken om uw andere reizen in Europa te boeken en te betalen. Met toegang tot een breed aanbod van Europese veerdiensten en ROLA-diensten (vrachtwagen op trein), en een enkele factuur voor al uw kosten, bespaart u uw bedrijf zowel tijd als geld.

9 – Pechhulp
Om uw bedrijf goed te laten lopen, is het van essentieel belang dat u uw wagenpark op de weg houdt. Daarom zorgen wij ervoor dat onze tankpashouders in heel Europa toegang hebben tot een betrouwbare en efficiënte pechhulp. Zo zitten uw chauffeurs zo snel mogelijk weer op de weg.

10 – Verminder de effecten van CO2-vervuiling

Het FLEETCOR Clean Advantage programma is een milieuvriendelijk programma dat tankpashouders het voordeel biedt de CO2-uitstoot van hun wagenpark en voertuigen te verminderen. Dankzij de Shell Tankpas van FLEETCOR kan uw bedrijf nu ook bijdragen aan het behoud en de bescherming van het milieu.