Tevens specialist op het gebied van loodgieterswerk

 

Wij zijn niet enkel en alleen een installatiebedrijf, maar loodgieterswerk kunt u ook uitbesteden aan ons. Zo hebben wij een jarenlange ervaring met het ontstoppen van riolering en het leggen van leidingwerk. Wij zijn zeer snel ter plaatse voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Wij garanderen vakwerk door onze benodigde kennis en kunde. Ons werk is pas af als u als klant tevreden bent en alles perfect werkt zoals het hoort.

Met spoed loodgieter nodig?

Een verstopte riolering of een lekkende leiding is heel vervelend en zorgt meteen voor heel veel ongemak in uw huishouden of bedrijf. Daarom is het belangrijk dat dergelijke problemen zo snel mogelijk worden verholpen. U kunt meteen onze vakmannen inschakelen voor het oplossen van deze problemen. Ons bedrijf staat 24 uur per dag en dit 7 dagen per week ter beschikking van u. Onze loodgieter is zo snel mogelijk ter plaatse voor het uitvoeren van loodgieterswerk.

Deze uitmuntende service geldt niet alleen voor een verstopte riolering of een lekkende leiding. U kunt vanzelfsprekend ook een beroep op ons doen voor problemen met uw centrale verwarming. Wij werken met de beste materialen en de nieuwste technieken om uw problemen zo vakkundig mogelijk op te lossen. Wilt u beroep doen op onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.