Tai Chi Apeldoorn nieuwe site

Tai Chi Apeldoorn lanceert nieuwe site!

Tai Chi Apeldoorn heeft sinds kort een splinternieuwe website op het internet gezet. De site is Tai Chi Geluk punt nl en gaat over de mindfulness school van Douwe Geluk.

 

Er zijn vele soorten Tai Chi stijlen te beoefenen zo heb je Golden Flower Tai Chi, Yang stijl, Wudang en vele anderen. De school van Douwe Geluk geeft les in meerdere stijlen Tai Ji Quan en Chi Kung vormen. Heerlijk bewegen voor de gezondheid en je vitaler en fitter voelen door een goede practise.

 

Wees in balans, voel je lekker en ontspannen door mindfulness en meditatie. Er zijn vele scholen en clubs van Tai Chi en de meesten gebruiken allemaal het internet om informatie over hun school weer te geven. Tai Chi Apeldoorn ‘Fu Yuan’ de ‘Bron van Geluk’ heeft dat altijd via flyers en facebook gedaan.

 

Dit…… tot nu want docent Douwe Geluk heeft een nieuwe wordpress site voor zijn daverende Tai Chi school in Apeldoorn. De site ziet er geweldig uit en heeft een rustige look en een duidelijke navigatie balk.  Ook staan er prachtige foto’s en videos op deze website die de geinteresseerden duidelijke informatie geven.

 

De kracht van een goede website is dat alle informatie goed en overzichtelijk weergegeven word. U kunt alvast een kijkje nemen op de nieuwe site van Tai Chi Apeldoorn klik hiervoor op de onderstaande link:

 

Tai Chi Apeldoorn

 

De site zal natuurlijk onder constructie zijn en blijven, omdat er nog veel aan moet gebeuren. Douwe Geluk voelt zich enorm verheugd met deze nieuwe site omdat hij hiermee een complete weergave  van zijn allergrootste hobby kan uiten.

 

Ook heeft de site een nieuws rubriek waarin alle updates van Tai Chi Apeldoorn steeds vermeld gaan worden. Ook staan er prachtige fotos en videos op Tai Chi Geluk punt nl.

 

Tai Chi Apeldoorn