Tai Chi Apeldoorn “Bron van Geluk”

Opening Tai Chi school Apeldoorn

Op 5 september 2017, opent Fu Yuan Tai Chi Apeldoorn. Fu Yuan staat voor “Bron van Geluk” en het is de Tai Ji Quan school van docent Douwe Geluk.

Tai Chi Chuan is een bewegingsleer uit China die bestaat uit langzame naar snellere bewegingen. Het word beoefend in vormen vastgestelde patronen waarin bewogen word. Het Tai Chi is zeer geschikt voor jong en oud maar ook voor mensen met een lichamelijke beperking is het goed te doen.

De openingsdag is feestelijk en een ieder kan dan Tai Chi en Qi Qong GRATIS uitproberen op deze 5 september 2017.

Tai Chi Apeldoorn gaat zich bezig houden met Wudang Tai Chi Chuan maar ook de Yang, Wu, Shaolin en de Chen stijl. Elke Tai Chi stijl heeft zijn eigen manier van bewegen en sommigen zijn rustig, anderen weer explosiever.

Daarnaast wordt er Qi Qing aangeboden zoals Silk Reeling, Shi Ba Shi, 8 brokaten en andere methoden van Qi Qong. Ook wordt er Tai Chi boksen en applicaties voor zelfverdediging gegeven.

Het doel van “Bron van Geluk” is om Tai Chi in de breedste zin mogelijk aan te bieden. En ook om workshops en thema dagen te verzorgen na verloop van tijd. Leerlingen van “Fu Yuan” krijgen de mogelijkheid om ook wedstrijden te doen op verschillende toernooien in het land.

De “Fu Yuan” school is open voor zowel beginners als gevorderden en een plezierige sfeer staat bij de “Bron van Geluk” centraal. Met een positieve geest en attitude Tai Chi beoefenen is een erg belangrijke factor binnen het Tai Chi.

Douwe Geluk is zelf tweevoudig Nederlands kampioen en hij is een gediplomeerd en erkent Tai Chi leraar. Hij heeft vele stijlen beoefend en is zich gaan specialiseren in het Tai Chi Chuan / Tai Ji Quan.

Zijn organisatie: Fu Yuan “Bron van Geluk” is aangesloten bij de STN stichting Tai Ji Quan Nederland.

U kunt deze openingsdag gratis bijwonen:

Open dag Tai Chi Apeldoorn 5 september 2017 om 20:30 – 22:00 Henri Dunantlaan 6 7312BE Apeldoorn