Studenten kiezen voor 24editor om hun scriptie te laten nakijken

Scriptie laten nakijken door een professioneel bureau

Wij zien het ieder jaar weer, studenten die in de stress schieten tijdens het afstuderen. Stagebegeleiders die je niet goed begeleiden, het onderzoeksvoorstel dat maar niet goedgekeurd wordt en teleurgestelde vrienden omdat je nooit meer mee op stap gaat. Door het inschakelen van een professioneel scriptie nakijkbureau worden jouw lasten verlicht.
 

Wat doen scriptie nakijkbureaus?

In veel gevallen wordt een onderzoeksvoorstel of scriptie als onvoldoende beoordeeld op taal. Dit is extra vervelend als de inhoud wél goed bevonden wordt. Bij een nakijkbureau kun je jouw onderzoeksvoorstel of scriptie laten nakijken op taal én structuur door een ervaren taalkundige, zodat je geen ‘No-Go’ krijgt op basis van taal.
 

Taal

Nakijkbureaus controleren een scriptie op typ-, spel- en taalfouten, grammatica, stijlfouten, zinsopbouw, woordkeuze, consistentie en interpunctie. Handig, want onderwijsinstellingen en stagebegeleiders keuren taalfouten ten strengste af en beoordelen jouw scriptie niet verder bij meer dan twee spelfouten op de eerste pagina.
 

Structuur

Studenten kunnen hun scriptie ook laten controleren op structuur, maar pas op: studenten verwarren structuur vaak met inhoud. Scriptie nakijkbureaus mogen jouw scriptie nimmer op inhoud nakijken. Bestudeer de dienst eerst grondig, zodat je niet met valse verwachtingen je opdracht inlevert.

De structuurcheck houdt in feite in dat bepaalde onderdelen in de scriptie worden gecontroleerd op volledigheid. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken of de onderzoeksmethode valide en betrouwbaar is, de hoofdvraag en deelvragen worden beantwoord in de conclusie en de algehele opbouw en indeling van de scriptie correct is.
 

APA-check

Bij een aantal nakijkbureaus kun je ook de bronvermelding laten controleren. Dan wordt nagegaan of de bronvermelding in de tekst en de weergave van de literatuurlijst voldoen aan de APA-regels.
 

Waar kan ik het best mijn scriptie laten nakijken?

Keuze zat, want er zijn tientallen scriptie nakijkbureaus waaruit je kunt kiezen. Maar welk nakijkbureau betrouwbaar en ook nog voordelig is, is niet altijd even makkelijk in te schatten. Hier geven wij jouw een aantal tips die doorslaggevend kunnen zijn bij de keuze voor een nakijkbureau:
 

Prijs

De prijs is natuurlijk erg belangrijk voor de studentenportemonnee. De totaalprijs wordt berekend aan de hand van het aantal woorden en een starttarief. De prijs voor het laten nakijken van een scriptie verschilt aanzienlijk tussen de bureaus, maar je moet al gauw rekening houden met een bedrag van tussen de € 90 en € 200. Het prijsverschil is merkwaardig te noemen, aangezien de diensten nagenoeg identiek zijn. Bij dit nakijkbureau kun je bijvoorbeeld kwalitatief goed en voordelig je scriptie laten nakijken.
 

Kwaliteit

Zoek naar een bureau dat kwaliteit levert en verstand van scripties heeft. Kijk bijvoorbeeld of je handige artikelen op de website kunt vinden die inhoudelijk over het schrijven van scripties gaan.
 

Reviews

Bekijk of er op de website (recente) reviews van klanten staan. Hierdoor kun je zien hoe studenten de dienst hebben ervaren. Wees wel op je hoede voor neppe reviews of minder betrouwbare beoordelingswebsites. Trustpilot is een erkende beoordelingswebsite die voornamelijk geverifieerde klankbeoordelingen toont. Dit houdt in dat deze personen ook echt gebruik hebben gemaakt van de dienst.