Speelgoed groothandel

Cilgro B.V. is sinds 2010 de  toonaangevende non-food groothandel en gevestigd in Waddinxveen die onder andere het merk Lego verkoopt. Wij zijn een groothandel met een ruim assortiment speelgoed dat online te verkrijgen is, maar ook fysiek in ons zelfbedieningsgroothandel. Wij leveren uitsluitend aan retailers, wederverkopers en webshops.

Het is bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van dropshipping zodat u zelf geen producten op voorraad hoeft te nemen. Wij sturen het product dan rechtstreeks naar uw klanten zonder ons label.

Cilgro B.V. kent volgende doelstellingen die de basis voor het succes vormen: Klantvriendelijkheid, Snelle levering, Goede beschikbaarheid, Scherpe prijsstelling, compleet assortiment en uitstekende service.

Speelgoed groothandel voor binnen of buiten, voor groot of klein, creatief, van hout of kleine uitdeelcadeautjes? Het grootste aanbod van Nederland vindt u in onze online speelgoedwinkel.

Sinds 2010 is Cilgro de offline en online groothandel voor het beste speelgoed. Door onze passie met spelen, ontwikkelen en genieten centraal te zetten is Cilgro uitgegroeid tot de grootste leverancier. Wij zijn al bijna tien jaar gespecialiseerd in alle soorten speelgoed van een ruim assortiment merken.

Cilgro heeft verschillende professionele medewerkers die dagelijks bezig zijn met uitlevering, advies, marketing, ontwikkeling, inkoop en verkoop van uw artikelen. Wij kijken wat de wens van de klant is en stellen deze altijd centraal. Of dit nu gaat om assortiment samenstelling, conceptontwikkeling, scherpe prijzen óf snelle levering. Cilgro is dé flexibele partner die past bij úw bedrijf.