Sokken voor mannen Najaar 2016

Ook dit najaar zijn er weer diverse trends te zien bij de mannen als het gaat om de sokken. Voor het eerst in tijden mogen sokken gezien worden. Ze mogen lekker opvallen qua kleur en patroon. Het is hierbij wel weer van belang dat de kleuren terugkomen in de rest van het outfit.
Trends Sokken najaar. Als we kijken naar de soorten patronen dan zijn de stippen, ruiten, strepen en zomerse figuurtjes zoals palmbomen, bloemen en vruchten populair. Het klinkt misschien wat vrouwelijk al die figuurtjes, maar je maakt toch echt je fashion statement als man hiermee.
Naast de patronen zijn er bepaalde kleuren populair dit najaar. Zo is bordeaux rood en groen  de kleur van dit najaar. Je ziet de kleur niet alleen bij sokken, maar ook bij truien, blouses, stropdassen, sjaals, schoenen en broeken terugkomen. Een andere populaire kleur die eigenlijk al langere tijd niet weg te denken is, is blauw.
Sokken, broeken, jassen, schoenen, het is al jaren de kleur die door veel mannen gedragen wordt.
Bij deze sokken worden vooral schoenen gedragen met oranje – bruintinten. De Cognac kleur zie je terugkomen bij nette schoenen, maar ook bij stoere boots. Dit matcht prima met de warmkleurige sokken.