Sokken abonnementen met herensokken

Sokken abonnementen zijn er in allerlei soorten en maten.  Voor mannen en vrouwen, basic sokken in de kleuren blauw, zwart of grijs voor een lage prijs, maar ook gekleurde sokken met een topkwaliteit van topmerken zoals Happy Socks. Mensen die zich liever niet te opvallend kleden zullen eerder voor de basic kleuren zoals zwart of grijs gaan.  Voor mensen die liever kwaliteit hebben en kleur aandurven is een sokken abonnement van De Sokken Club een aanrader. Bij dit abonnement worden er maandelijks sokken van Happy Socks via handig brievenbuspakket verstuurd, zodat men er niet voor thuis hoeft te blijven. Sokken van Happy Socks hebben wat meer kleur wat betekent dat men wat meer lef moet hebben om ze te dragen.

Sokken trends

Tegenwoordig mogen sokken meer gezien worden en dat is wel te merken aan de hedendaagse trends. Je ziet namelijk veel mannen en vrouwen met sneakers, opgerolde broekspijpen en daardoor zichtbare sokken. Een compleet andere trend die we wel eens zien langskomen is het sokloos over straat gaan en dan gecombineerd met een pak. Bij landen en culturen waar het lekker warm en zomers is, is deze hype goed te begrijpen. In een regenachtig land als Nederland is zo’n trend al snel not-done en zeker in combinatie met een pak niet zo snel aan te raden.

Sokken blunders

Het hebben van gaten in je sokken of het dragen van twee verschillende sokken, zijn allebei afknappers en komen als onverzorgd over. Het hebben van geen tijd of zin om naar de winkel te gaan kan niet langer een excuus zijn. Tegenwoordig is het zo makkelijk om aan sokken te komen, al is het via sokken abonnementen. Hiernaast is ook de lengte van een sok van belang. Zo geldt bijvoorbeeld voor de mannen met pak dat je hele been bedekt moet zijn en je sokken hoog genoeg moeten zijn.