Slotenmaker nodig of zelf doen?

Heeft u dringend een slotenmaker in Almere Stad nodig? Dan bent u nu op het juiste adres. Er is altijd een betrouwbare, ervaren en voordelige Slotenmaker bij u in de buurt. We garanderen u dat we dag en nacht binnen een half uur na uw telefoontje ter plaatse zijn als u ons nodig heeft.

Hieronder een paar scenario’s waarbij we u van dienst kunnen zijn.

Buitensluiting huis of auto

U gooit gedachteloos de deur van uw auto dicht en realiseert u ineens dat uw sleutels nog in het contact zitten! Wacht nog even met het ingooien van een ruitje. Als u ons belt dan komt een van onze geroutineerde slotspecialisten u helpen. Als u zich kunt legitimeren als eigenaar van de auto dan opent hij in een mum van tijd uw auto en kunt u weer verder met uw dag.

Met een klik sluit de voordeur zich achter u….. en uw enige sleutels liggen binnen. Geen nood! Een van onze professionele slotenmakers is binnen een half uur ter plaatse na uw telefoontje. Hij zal uw slot vakkundig, schadevrij en snel openen.

Onderhoud en reparatie

U staat er waarschijnlijk nooit bij stil, maar uw sloten hebben veel te lijden onder weersinvloeden en veelvuldig gebruik. Iedereen vindt het logisch dat de auto regelmatig een servicebeurt krijgt, maar bijna niemand geeft zijn/haar sloten eens een goede onderhoudsbeurt. Aan uw sleutels zitten vaak stofdeeltjes die u zo uw slot in schuift. Wat dacht u van zand en viezigheid die zich aan de voorkant van het slot bevinden? Met uw sleutel drukt u dit zo het slot in, waar het zich kan gaan vastzetten, met alle gevolgen van dien.

Mocht uw sleutel ineens vastzitten in het slot, mocht het slot zelf vastzitten, of nog erger: uw sleutel is afgebroken in het slot, bel dan naar ons 24-uurs nummer. Binnen een half uur helpt een van onze goed getrainde slotenmakers u uit de brand.