Sloten vervangen na verhuizing, een goed idee

Toen u de sleutels kreeg van uw nieuwe woning bedacht u zich ineens dat het mogelijk zou kunnen zijn dat er in de buurt nog achtergebleven sleutels rondzwerven van uw nieuwe woning. U moet er niet aan denken dat onbekenden zonder u medeweten zo met deze sleutel uw woning binnen kunnen komen! Tijd om uw cilinders of sloten te laten vervangen.

Welke reden u ook heeft: we helpen u graag bij het vervangen van uw cilinder, slot of sloten. Geen klus is te klein voor de slotenmaker in Amsterdam Oost!

Onderhoud van sloten

Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van uw sloten. Dagelijks worden uw sloten blootgesteld aan weersinvloeden. Iedere keer dat u uw sleutel in het slot steekt kan er stof en zand in het slot terecht komen, met uiteindelijk vervelende gevolgen. Uw slot kan stroef gaan werken, of zelfs helemaal vast komen te zitten. Kwestie van smeren, toch? Nee. Soms kunt u met een goedbedoelde smering meer kwaad dan goed doen bij uw slot. Als u advies wilt over onderhoud van uw sloten, neem dan contact op met ons. Wij kennen de mechanismen van vrijwel alle sloten en kunnen u vertellen wat u wel en vooral wat u niet moet doen. Geeft u het onderhoud liever uit handen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sloten bijplaatsen

Soms kunt u uw woning beter beveiligen door simpelweg sloten bij te plaatsen. Denk hierbij aan extra oplegsloten en raamsloten of iets dergelijks. Er zijn sloten verkrijgbaar voor draairamen, kiepramen, schuiframen, schuifpuien, schuurdeuren, poortdeuren, voordeuren en ga zo maar door. Sloten met sleutelbediening en sloten met een knop. Zoveel mogelijkheden…. Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek wanneer het u uitkomt en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes in het slotenoerwoud.

Een veilig thuis: dat heeft u zelf in de hand.