Service voor uw centrale verwarmingsinstallatie

U betaalt een aanzienlijk bedrag voor de aanschaf van uw CV of HR ketel, dan is het ook de bedoeling dat de ketel zo lang mogelijk blijft meegaan. Onze cv ketel monteurs begrijpen dit als geen ander.

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor het uitvoeren van service aan uw centrale verwarmingsinstallatie. Service aan uw centrale verwarmingsinstallatie is een verzamelnaam voor een aantal diensten waarmee wij de conditie van uw verwarmingsinstallatie optimaal houden. Denk hierbij aan:

  • Hulp bij storingen
  • CV onderhoud
  • CV reparatie

Wij zorgen, met gebruik van de beste materialen en het toepassen van moderne technieken, ervoor dat uw verwarming altijd in perfecte staat verkeert. Hierdoor wordt u niet verrast door een koude douche bij een defect aan uw verwarming. Mankementen en eventuele storingen worden voor het grootste deel voorkomen door onze service en indien er toch eventuele problemen voorkomen, dan verzekeren wij u een snelle en kwalitatieve hulp van onze vakkundige mensen.

Uitstekende service

Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken bovendien over een jarenlange ervaring met het werken met CV en HR ketels, radiatoren en leidingwerk. De combinatie van kennis en kunde zorgt ervoor dat wij ieder systeem voor centrale verwarming door en door begrijpen. Wij vinden dan ook als geen ander snel een defect of mankement in uw installatie als deze niet meer werkt. Wij leveren de beste service bij het leveren, installeren, repareren of vervangen van uw ketel. Wij kopen groot in waardoor u kan profiteren van scherpe prijzen.

cv-installateurs-gelderland.nl