Reinigen zonnepanelen.

Reinigen zonnepanelen. Veel mensen denken dat zonnepanelen op natuurlijke wijze door regenwater schoongespoeld worden en daardoor geen extra onderhoud nodig hebben.

Helaas is dat niet waar regenwater zorgt juist voor extra vervuiling van u zonnepaneel. Daardoor dat de rendement ook steeds meer zal afnemen. En valt het dalende rendement de eigenaars niet op.

Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen is het belangrijk om de panelen minstens 2 keer per jaar professioneel te laten reinigen. Zonder gebruik van agressieve chemicaliën.

Zonnepanelen zijn kwetsbaar, een zorgvuldige behandeling is daarom essentieel.

Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden. Met speciale zachte borstels en osmosewater reinigen we uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie.De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnepanelen.

Wilt u ook uw zonnepanelen schoon hebben en weer een optimaal rendement behalen bel dan voor een afspraak 06-48041380 of mail naar
info@cleansunpanels.eu

Wat kost zonnepanelen reinigen?

Dat hangt van heel veel factoren af. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Wij proberen u altijd de voordeligste prijs te bieden.

Vraag vrijblijvende offerte aan bij Clean Sun Panels

Clean Sun Panels is een jong dynamisch schoonmaakbedrijf, voor het schoon maken van zonnepanelen gevestigd is in Margraten. Om onze klanten tevreden te houden.

Zorgen wij er altijd voor dat wij onze afspraken nakomen. En goede kwaliteit combineren met een uitstekende service. Clean Sun Panels is een onderdeel van kooistra dakwerk.

Met behulp van ladders en/of hoogwerkers wassen onze Medewerkers de zonnepanelen. Als service verlenend bedrijf is het belangrijk een positieve indruk achter te laten bij eindgebruikers. Wij zijn immers een verlengstuk van uw bedrijf. Met zeer goed getrainde collega’s die op een vakkundige, veilige en representatieve wijze de werkzaamheden voor u uitvoeren. Willen wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat voor u bereiken.

Door een zeer hechte samenwerking met andere collega’s en eigen personeel. Kunnen wij ons flexibel en snel aanpassen aan uw wensen. Door de kosten minimaal te houden. Bieden wij uitstekende kwaliteit, tegen concurrerende tarieven.

Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons bedrijf. Laat ook uw zonnepanelen reinigen door Clean Sun Panels. Uw zonnepanelen hebben onderhoud nodig.