Polybius kondigt met trots de deelname aan de Forbes-analyse aan die recent gepubliceerd werd. Forbes analyseerde de tien projecten die begin september 2018 het meeste geld ophaalden en minstens een jaar oud waren.

Door te spreken met de crypto-ondernemers, investeerders en industrie-analisten heeft Forbes twee vragen beantwoord: Hoe ver zijn de grootste ICO-gefinancierde projecten gevorderd in hun plannen, en waar is het ICO-geld nu?

“We hebben hard gewerkt en onze community altijd op de hoogte gehouden sinds onze succesvolle ICO. We zullen ons product binnenkort lanceren, we zijn financieel gezond en, zoals aangekondigd in september, zijn we er trots op dat we het eerste door ICO gefinancierde bedrijf zijn dat volledig voldoet aan de rapportagevoorschriften. We hopen ook een precedent te scheppen voor andere ICO-bedrijven. Transparantie en vertrouwen moeten centraal staan in elke door ICO gefinancierde onderneming en we geloven dat we bij het uitvoeren van de audit benadrukken hoe toonaangevende door ICO gefinancierde bedrijven de strenge normen en procedures moeten volgen die voor alle ondernemingen gelden”, aldus Polybius CEO en oprichter Anton Altement.

“De oprichters zijn de grootste investeerders in het project en de incentives zijn goed op elkaar afgestemd. Onze toewijding om opnieuw uit te vinden hoe u omgaat met uw financiën is belangrijk en we waarderen het dat u vertrouwen in ons houdt terwijl we werken aan het waarmaken van onze belofte om een product te creëren dat voor u werkt. Wij zijn er volledig van overtuigd dat wanneer wij ons product publiek maken, de kwaliteit van ons werk tot uiting komt in de tokenprijs. U kunt er dan ook zeker van zijn dat het geld bij ons goed wordt gebruikt door een ervaren en gepassioneerd team,” zegt Altement.

Hierbij de link naar het Forbes artikel :

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/10/29/where-did-the-money-go-inside-the-big-crypto-icos-of-2017/#54eaa4fb261b