Partytent 4×4 meter

Topkwaliteit Partytent 4x4m

Bent u op zoek naar wel een kwaliteit partytent 4×4?

De beste kwaliteit partytent 4×4 kunt u bij Partytent-online kiezen in ons grote assortiment. Wij geloven in het belang van kwaliteit.

Afmeting 4×4 is een van de meest populaire tussen de partytenten. Voor veel feesten is deze middelgrote partytent al voldoende om comfortabel in te kunnen vertoeven. Een partytent 4×4 meter heeft een oppervlakte van 16m2. Gemiddeld kunt u uitgaan van 0.8m2 tot 1m2 per persoon. Deze tent is dan ook geschikt voor +/- 16 tot 20 personen.

Afhankelijk van de meubilair die u in de partytent 4×4 plaatst vermindert het aantal personen.

Er zijn enkele belangrijke punten waarop u moet opletten als u uw partytent gaan kiezen.

Partytent 4x8 Grizzly Outdoor PVC
Partytent 4×10 Grizzly Outdoor

Kwaliteit dak-zeil Partytent 4×4

Het dak-zeil/wanden van een partytent 4×4 kan leveren wij in 3 soorten materialen:

  • PE = Polyethyleen

PE wordt vervaardigd uit zeil met een gewicht van 60 tot 300 gr per m² en wordt vaak op de Nederlandse markt aangeboden in de goedkopere partytenten segment.

Partytent-Online biedt deze Partytent 4×4 aan met zeil van 240 gr m² omdat wij vinden dat de diktes lager dan 200 gr m² niet voldoende van kwaliteit zijn.

  • PVC = Polyvinylchloride (vrachtwagenzeil)

De PVC partytent 4×4 wordt aangeboden tussen de 380 en 640 gr per m²

Daarom biedt Partytent-Online  deze aan vanaf 500 gr m²  tot 640 gr m², we kiezen hier wederom voor de betere kwaliteiten aan te bieden.

Voor Easy Up partytent 4×4 hebben wij een speciale All Season Ribstop PVC Doek waar horizontaal en verticaal dikkere draad door het doek geweven is om het materiaal sterker te maken.

  • Polyester (dakzeil)

De Polyester Easy Up partytent 4×4 bieden wij aan in 600 gr per m² met 300 gr. m² PVC coating 100% waterdicht.

De dak-zeilen/wanden zijn van goed, beter naar de beste kwaliteit, geschikt voor ieder weertype en een goede keus als u af en toe gebruik gaat maken van uw partytent 4×4. Laat u hierover door ons informeren.

Verschillen in frames

Frames zijn er in diverse soorten en materialen, traditionele 4x4m partytenten van 19mm tot aan 50mm, staal gecoat, geverfd of gegalvaniseerd met wanddiktes van slecht 0.4mm tot aan 3mm.

De traditionele partytenten die wij aanbieden zijn van sterk gegalvaniseerd staal, 38/42mm met een wanddikte van 1,2/1,4mm.

Wij kiezen niet voor een dunwandig frame omdat dit niet sterk genoeg is en geen dikwandiger frame omdat dit dan te zwaar gaat worden voor transport en opstellen.

De frames van Easy Up partytenten 4×4 zijn in 6061/T6 aluminium 2mm leverbaar.

Zijwanden bij de partytent 4×4

De PE, PVC  traditionele partytenten 4x4m leveren wij standaard met zijwanden. Hierdoor zijn ze compleet rondom dicht te maken waardoor ze wind- en regendicht zijn. Prima te gebruiken in alle jaargetijden. In combinatie met een partytent verwarming is winters weer prima te doen.

De zijwanden van de partytent 4x4m hebben wij met extra tochtflappen aan de grond en vensters die veel licht doorlaten.

Voor de Pro-50 Professionele Easy Up partytenten 4×4 zijn zijwanden optioneel en kunt u kiezen in dichte, met venster of met ingang. Veelal worden deze gebruikt voor markten/braderieën, evenementen  en beurzen. Daarom hoeven deze Easy Up partytenten vaak niet geheel gesloten te worden.