Partytent 3×6 meter de verschillende soorten

Topkwaliteit Partytent 3x6m

Bent u op zoek naar wel een kwaliteit partytent 3×6?

Bij Partytent-Online.nl bent u op de juiste adres.

Bij Partytent-online kunt u de beste kwaliteit partytent 3×6 kiezen in ons grote assortiment.

Wij geloven in het belang van kwaliteit. U wilt niet dat uw Partytent 3×6 na 1 of enkele keren gebruik al tekenen van slijtage vertoond.

 

Kwaliteit dak-zeil Partytent 3×6

Het dak-zeil/wanden van een partytent 3×6 kan leveren wij in 3 soorten materialen:

  • PE = Polyethyleen.

PE wordt vervaardigd uit zeil met een gewicht van 60 tot 300 gr per m² en wordt vaak aangeboden in de goedkopere partytenten segment.

Partytent-Online biedt deze Partytent 3×6 aan met zeil van 240 gr m². omdat wij vinden dat de diktes lager dan 200 gr m² niet voldoende zijn van kwaliteit.

  • PVC = Polyvinylchloride (vrachtwagenzeil)

De PVC partytent 3×6 wordt aangeboden tussen de 380 en 640 gr per m²

Partytent-Online biedt deze aan vanaf 500 gr m2 tot 640 gr m2, we kiezen hier wederom voor de betere kwaliteiten aan te bieden

  • Polyester (dakzeil)

De Polyester Easy Up partytent 3×6 wordt aangeboden tussen de 420 en 600 gr per m² met PVC coating 100% waterdicht

De dak-zeilen/wanden zijn van goed, beter naar de beste kwaliteit, geschikt voor ieder weertype en een goede keus als u af en toe gebruik gaat maken van uw partytent 3×6. Laat u hierover door ons informeren.

Verschillen in frames

Frames zijn er in diverse soorten en materialen, traditionele 3x6m partytenten van 19mm tot aan 50mm, staal gecoat, geverfd of gegalvaniseerd met wanddiktes van slecht 0.4mm tot aan 3mm.

De traditionele partytenten die wij aanbieden zijn van sterk gegalvaniseerd staal, 38/42mm met een wanddikte van 1,2/1,4mm,

Wij kiezen niet voor een dunwandig frame omdat dit niet sterk genoeg is en geen dikwandiger frame omdat dit dan te zwaar gaat worden voor transport en opstellen.

De frames van Easy Up partytenten 3×6 zijn in poedercoat staal 1.2mm of 6061/T6 aluminium 2mm leverbaar. Meer details hierover op de volgende pagina.

Afmetingen en oppervlakte

Een partytent 3×6 meter heeft een oppervlakte van 18m2. Gemiddeld kunt u uitgaan van 0.8m2 tot 1m2 per persoon. Deze tent is dan ook geschikt voor +/- 18 tot 22 personen.

Afhankelijk of u 1 of meerdere statafels in de partytent 3×6 plaatst, wellicht nog krukken of een bar, vermindert het aantal personen.

Wij adviseren u rekening te houden met de indeling alvorens u de maat kiest.

Zijwanden bij de partytent 3×6

De PE, PVC en Budget Easy Up partytenten 3x6m leveren wij standaard met zijwanden. Hierdoor zijn ze compleet rondom dicht te maken waardoor ze wind- en regendicht zijn. Prima te gebruiken in alle jaargetijden. In combinatie met een partytent verwarming is winters weer prima te doen.

De zijwanden van de partytent 3x6m zijn voorzien van extra tochtflappen aan de grond en vensters die veel licht doorlaten.

Voor de Pro Go, Pro-40 en Pro-50 typen Easy Up partytenten 3×6 zijn zijwanden optioneel en kunt u kiezen in dichte, met venster of met ingang. Veelal worden deze gebruikt voor markten/braderieën en beurzen waardoor deze Easy Up partytenten vaak niet geheel gesloten hoeven te worden.