Op een gemakkelijke manier een special sfeer aan een ruimte geven.

Je komt ze tegenwoordig overal tegen. Teksten op muren. Elke woning lijkt opgeleukt te moeten worden met een blog-muurteksten-en-stickers-stickervoordeelinspirerende of liefdevolle tekst. Mensen laten graag aan iedereen die hun huis betreedt zien waar zij voor staan. Maar wat is nu een muurtekst en hoe wordt-ie gecreëerd?

Wat is een muursticker?
Een muurtekst is vaak gemaakt van een muursticker en dat is eigenlijk precies wat het woord zegt: een sticker die je op de muur plakt. Deze stickers maken het mogelijk om bijvoorbeeld een saaie en kale muur mooier te maken. Het zorgt ervoor dat de kamer meer sfeer krijgt en heeft vaak een boodschap. Muurstickers zijn vaak vormgegeven als tekst. Steeds vaker zie je ook andere soorten stickers in woningen opduiken. Denk bijvoorbeeld aan een sticker van krijtbordmateriaal. Ideaal om een speciaal tekenplekje voor je zoon of dochter mee te creëren.

Wat voor muurstickers zijn er?
Er zijn veel mogelijkheden als het om muurstickers gaat. Dat betekent dat je niet altijd vast zit aan het plakken op de muur. Je kunt bijvoorbeeld de functie van een kamer verduidelijken door een sticker als ‘garderobe’ op de deur te plakken. Ook kun je denken aan geboortestickers, die je op het raam plakt om iedereen te laten weten dat je net ouder bent geworden. Maar ook kunnen de stickers geplakt worden op paardentrailers, meubels en bedden. De meest gebruikte plek om stickers te plakken is wel nog steeds de muur.

Muurtekst
De woonkamer is de plek waar over het algemeen het bezoek ontvangen wordt. Veel mensen worden geïnspireerd door bepaalde quotes en zij omgeven zich daar graag mee. Het geeft een gevoel van rust en geborgenheid. Ook kan er op worden teruggevallen. Teksten als ‘A happy heart makes a happy home’, ‘be-you-tiful’ en ‘Bon Appetit’ kunnen op een gemakkelijke manier een special sfeer aan een ruimte geven. De verschillende lettertypen maken het mogelijk om het je eigen draai te geven. Hou je meer van strak en modern of juist sierlijk en lieflijk?

Eigen ontwerp
Heb je zelf een idee voor een muursticker of is de sticker uit het assortiment net niet wat je zoekt? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren. Dit doe je heel simpel door ons een mail te sturen. Wij bekijken dan de sticker en voorzien je van eventueel advies en een offertebedrag. Een eigen ontwerp is in ieder geval uniek en zal nergens te vinden zijn. Hoor je de bewonderen woorden van je vrienden en familie al?

Bekijk het aanbod op: Stickervoordeel.nl