Onze prijzen maken taxivervoer voordelig, zonder uitzonderingen.

Onze prijzen maken airport taxi voordelig, zonder uitzonderingen.

Zorgenloos en voordelig op vakantie of op een zakenreis met Budget Taxi Maastricht.

U kunt bij ons snel en gemakkelijk uw reis online boeken.

Bij ons begint u uitgerust en comfortabel aan uw zakenreis of vakantie. Wij brengen u direct van huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het vliegveld van uw keuze.

En dat allemaal heel simpel online te boeken en vooraf de prijs te bereken. Zodat u niet achteraf voor verrasingen komt te staan. Zo bent u altijd zeker van een Luxe taxi en een zeer ervaren taxi chauffeur bij Budget Taxi Maastricht.

Wij verzorgen alleen privé vervoer, dat wil zeggen dat u rechtstreeks naar het vliegveld gebracht wordt en niet met andere passagiers gecombineerd wordt. Zo bent u altijd verzekerd van een rustige en comfortable rit. Ook voor de terugreis kunt u gebruik maken van onze taxi. Wij noteren uw vluchtnummer, zodat wij precies weten wanneer uw vliegtuig landt. Op het moment dat uw vliegtuig landt sturen wij een taxi richting de luchthaven en u haalt uw baggage op.

Dus kort om bij Budget Taxi Maastricht ziet u altijd zeker!

Maar ook het traditionele taxi vervoer rekenen wij nog steeds tot onze vaste taken. Goedkoop met eigen chauffeur naar uw locatie.

Direct een taxi nodig voor Maastricht en omgeving? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij streven naar 100% tevredenheid, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Budget Taxi Maastricht zorgt voor een veilige, flexibele maar vooral betrouwbare rit naar de plaats van uw bestemming.

Home