Snelle reparatie en onderhoud van CV installaties

Een vervelend probleem dat vraagt om een snelle oplossing is een defecte centrale verwarming. Onze vakmannen kennen CV ketel gelukkig door en door. Een snelle cv ketel reparatie aan uw centrale verwarming is dan ook ons doel.

Wanneer u onze hulp in roept voor een probleem of een defect zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur bij u ter plaatse is. De monteur beschikt over de benodigde kennis, kunde en ervaring om te zorgen dat uw ketel weer snel naar behoren werkt.

Wij zijn niet beperkend in welke merken centrale verwarming waar we aan werken. Wij werken aan elk merk en dit voor dezelfde scherpe prijs. Onze monteur is op de hoogte van alle verschillende technieken en kent uw installatie waarschijnlijk beter dan u zelf. Wij garanderen kwaliteit bij elke herstelling en gebruiken dan ook enkel en alleen de beste materialen. Wij begrijpen dat een goed werkende centrale verwarming vanzelfsprekend moet zijn en zorgen dan ook dat dit voor u volledig in orde komt.

Centrale verwarming: reparatie of vervanging?

In bepaalde gevallen is het soms zinvoller om in plaats van een cv ketel reparatie aan het oude toestel uit te voeren, dit toestel te vervangen door een nieuw model. Onze cv ketel monteur zal u daarvan op de hoogte brengen als dit het geval is. Oudere toestellen krijgen vaker last van mankementen, waardoor een reparatie frequenter nodig zal zijn dan bij een nieuw toestel. Deze kosten samen met de hogere stookkosten van een oudere installatie kunnen samen minder rendement opleveren dan een nieuwe cv ketel installatie. Onze specialisten weten als geen ander wanneer een installatie aan vervanging toe is en zullen u dit vertellen bij een eventuele reparatie. Als u vragen hebt over uw huidige of een nieuwe centrale verwarming, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zullen u klantgericht en zo professioneel mogelijk begeleiden bij uw keuze.