Nu Bitcoin kopen? Gaat Bitcoin weer naar de 20.000 dollar?

Bitcoin is de afgelopen tijd weer heel veel in het nieuws door de laatste zogenoemde bullrun. Dat is wanneer Bitcoin in relatief korte tijd grote prijssprongen maakt net als het patroon in december 2017. De grote vraag is nu natuurlijk gaat Bitcoin weer terug naar de $ 20.000? De voorspellingen zijn inmiddels weer enorm positief wat betreft de koers! Dit is de tijd dat veel mensen weer gaan instappen. Wat te doen en hoe?

Nu Bitcoin kopen?

De groote vraag is natuurlijk? Is Bitcoin kopen nu het juiste moment? Wacht ik tot de volgende dip?

Het is belangrijk om te beseffen dat het enorm lastig is om in te schatten wat de koers precies doet. Veel mensen doen voorspelling op basis van hen expertise of gevoel, maar niets is zeker! Denk daarom altijd goed na en beleg alleen met geld dat je kunt missen. Het slimste is om in kleine stukjes bijvoorbeeld wekelijks te kopen zodat je profiteert van de volatiliteit. Dit is vaak goedkoper dan in één keer in te stappen.

Hoe koop ik Bitcoin?

Volg onze handleiding om in vier stappen Bitcoin te kopen:

  1. Meld je aan bij een broker. Bitvavo (1000 euro gratis handelen via deze link).
  2. Voer de gevraagde verificaties uit voor je e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en eventueel je identiteit (niet altijd verplicht).
  3. Stort via iDEAL of SEPA bankoverschrijving euro’s in je account.
  4. Koop daarmee eenvoudig Bitcoin aan (zonder fee als je via mijn link aanmeldt).

De Bitcoin wordt automatisch opgeslagen in je persoonlijke wallet op Bitvavo. Niet alle wisselkantoren die ik heb neergezet hebben ingebouwde wallets. In dat geval moet je zelf een wallet adres van je eigen wallet opgeven. Eenmaal aangekocht via het portaal kun je zelf bepalen wat je met je BTC doet. Je kunt deze naar een wallet in eigen beheer versturen (een hardware wallet) of deze omwisselen naar andere cryptocurrencies (hierover meer in de crypto handleiding). Bij een bepaald target winst kan je ook weer eenvoudig terug omwisselen naar euro’s op Bitvavo.

Naast Bitcoin zijn er ook tal van andere cryptocurrency. Via deze link kom je op mijn website en daar kan je alles leren over de verschillende cryptocurrency, hoe te kopen, tips, tutorials en het laatste nederlandse crypto nieuws.