Nodes versterkt zijn positie in Noord – Europa met nieuw kantoor in Amsterdam.

Als onderdeel van de groei-strategie voor Europa, heeft Nodes zich in de Benelux gevestigd met een nieuw kantoor in Amsterdam. Sinds de samenwerking met het Japanse Monstar Lab in augustus van vorig jaar wordt de groei versneld en hun positie in de Europese markt versterkt.

Oprichter en Managing Partner, Andreas Green Rasmussen, is blij met de nieuwe toevoeging aan de 4 kantoren in Noord – Europa:  “De afgelopen jaren hebben we veel vraag vanuit deze regio gezien. We weten dat het belangrijk is om dicht bij de klant te zijn, en hebben daarom besloten om een kantoor te openen in de Benelux. Hiernaast vinden wij het belangrijk om de beste service aan te bieden. Om dit te bereiken, hebben we een lokaal team ingezet om klanten te ondersteunen in hun eigen taal.“

Een ambitieus traject

Het kantoor in Amsterdam is het derde nieuwe kantoor in minder dan twee jaar tijd, maar Nodes is nog niet klaar met de uitbreiding, zegt Andreas Green Rasmussen. “Het doel van de samenwerking met Monstar Lab is om onze positie in de Europese Markt te versterken en verder Europa in te gaan. Met kantoren in Kopenhagen, Aarhus, Londen, Manchester en Amsterdam hebben we een sterke positie als app-ontwikkelaar, maar dit is nog maar het begin en wij zijn van plan dit door te zetten in de komende jaren”

Over het nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor ligt in hartje Amsterdam. Het is de bedoeling om binnen het eerste jaar het team volledig op te bouwen met ontwerpers, iOS en Android ontwikkelaars en consultants zodat we projecten volledig kunnen uitvoeren vanuit het lokale kantoor.

Over Nodes

Nodes is een app-ontwikkelaar die zich specialiseert in het maken van complexe enterprise-level applicaties, zonder daarbij in te leveren op gebruikerservaring. Het Nodes team bestaat uit 80 gepassioneerde ontwikkelaars, ontwerpers en adviseurs die werken vanuit Londen, Manchester, Amsterdam, Kopenhagen en Aarhus. Nodes ontwikkelt apps sinds 2008, en maakt deel uit van de wereldwijde digitale product-ontwikkelingsgroep Monstar Lab.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven de Brouwer op svbr@nodesagency.com of +31640749785.