Nieuw online marketing bureau gelanceerd

Digital Globetrotters is een bureau dat alles te maken heeft met resultaten. We hebben bovenstaande cases meegemaakt in onze vorige bedrijven. Het hebben van een goede relatie is cruciaal, maar het genereren van winstgevende resultaten is beter. Digital Globetrotters heeft alleen echte experts aangenomen op het gebied van digitale marketing. We gebruiken de nieuwste technologieën om kosteneffectief te zijn en de hoogst mogelijke omzet te genereren.

Wij geven om bedrijven waarmee we samenwerken. We denken out of the box en kijken verder dan ons bereik van activiteiten. Als u een geweldige campagne heeft opgezet, maar er geen inkomsten worden gegenereerd, zullen we verder zoeken naar redenen. We analyseren uw gegevens, website en gebruikerservaring.

“Dit is hoe we het altijd hebben gedaan” is niet op ons van toepassing en wanneer onze klanten dit zeggen, zullen we bewijzen dat het anders mogelijk is. Wij geven om resultaten omdat dit uw bedrijf winstgevend maakt.

Digital Globetrotters kunnen u helpen met analyses, tagbeheer, omnichannel-transformatie en nog veel meer onderwerpen op het digitale gebied. Met een internationaal team in München kunnen we multinationals ondersteunen of helpen om een ​​multinational te worden die zich uitbreidt naar verschillende landen.

Mensen inhouse worden meestal getraind voor offline marketing en beschikken niet over de vaardigheden. Het goede ding is dat er marketing bureaus zijn om hen te steunen. Slecht ding is dat deze bureaus soms mooie presentaties hebben en modewoorden gebruiken om bedrijven te overtuigen ermee te werken. Soms is ‘aardig zijn’ alles wat een bedrijf nodig heeft om een ​​specifiek bureau te kiezen.

De resultaten zijn meestal slecht, maar worden als goed verkocht, omdat in het land van de blinde de eenogige koning is. Niemand begrijpt of geeft om. Het bureau zal proberen meer diensten en uren te verkopen.