Luchthaven vervoer

Wij hebben ons gespecialiseerd in het luchthavenvervoer, reeds duizenden klanten hebben al gebruik gemaakt van onze stipte en betrouwbare airport taxi. Wij rijden taxi ritten op alle bekende luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Weeze Airport, Dusseldorf Airport, maar ook Brussel Airport en Charleroi Airport zijn voor ons bekend terrein.

Ahro Tax brengt u veilig, comfortabel en snel naar de luchthaven. Wij hanteren vaste tarieven zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Wij bieden u luxe vervoer aan per taxi of busje voor de beste prijsgarantie. U wordt privé vervoerd, solo of in uw eigen gezelschap. (dus niet in combinatie met andere onbekende reizigers.)

Hoe reserveer ik een taxi?

*U berekent via onze rekenmodule eenvoudig uw ritprijs.

*U vult in het reserveringsformulier alle benodigde gegevens in.

*U verzend uw reserveringsaanvraag en ontvangt hiervan een kopie in uw mailbox.

*U ontvangt binnen 10 minuten een bevestiging dat uw aanvraag is behandeld en of uw rit in ons planningssysteem is opgenomen.

Uw vervoer naar het vliegveld reserveren?

Dit kunt u bij Ahro tax heel gemakkelijk doen door naar de homepage te gaan. De ritgegevens in te vullen. Dan ziet u meteen de ritprijs en kunt u op Nu boeken drukken. Dan vult u de persoonlijke gegevens in en de betaal optie. Dan bevestigd u de rit. Na dat u de rit heeft bevestigd krijg een mail toegezonden met al de ritgegevens. Zo weet u meteen of de rit vast staat.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. T: 06 18622390
E: Info@ahrotax.nl website: https://www.ahrotax.nl/