Lezing magnesiumtekort juli 2017

Lezing / seminar over magnesiumtekort en uw gezondheid.

Gastspreker Dorothé Lueb, Natuurgeneeskundig- en Orthomoleculair kPNI docent zal op 1 juli 2017 een lezing / workshop geven over magnesiumtekort. Deze lezing is bedoeld voor onze gebruikers en belangstellenden, maar zeker ook heel interessant voor (toekomstige) behandelaars en therapeuten.

  • Wat is de invloed van een magnesiumtekort op je lichaam?

  • Wat doet het precies en waarom kan je niet zonder?

  • Hoe pas je magnesium toe en hoe gebruik je het voor je gezondheid?

  • Natuurlijke magnesium-chloride voor welke toepassingen?

Allemaal vragen waar Dorothé zeker een antwoord op zal kunnen geven.
Voor velen is Dorothé een bekend gezicht. Al een aantal jaren verzorgt zij lezingen en workshops over diverse onderwerpen die altijd hoge cijfers krijgen van de deelnemers. Zij weet als geen ander de stof op een begrijpelijke manier over te brengen.
Mis deze lezing niet als je meer over magnesiumtekort en uw gezondheid wilt weten of therapeut bent!
Introductie Himalaya Magnesium ECO certified
Gerdo Schepel, Regenesis Therapeut, vertelt je over Regenesis magnesium en over de bijzondere eigenschappen van Himalaya magnesium.
Himalaya magnesium krijgt per 1 februari 2017 als ENIG magnesium product ter wereld, een ECO certificering voor een “100{edb52ccf0796325f2c698d6692168ec9a7c4dfe3c9222503577aff6f3b9e6c97} natural product”. Aan het product zelf zijn dus geen chemische, schadelijke of kunstmatige producten toegevoegd, het product is puur natuurlijk. Tevens wordt het product op een milieuvriendelijke, ecologische en duurzame manier geproduceerd.
Zie website www.himalayamagnesium.nl

Prijzen Tickets en meer.

Tickets slechts €25,- p/p
(Deze lezing/workshop kost normaal 35,- p/p). De prijs van het ticket is inclusief koffie of thee, mooi bedrukte opvouwbare tas, gratis één van onze nieuwe producten, uitgebreide informatie én voor iedere bezoeker een eenmalige hoge kortingscode op alle Himalaya magnesium producten.

Locatie: Hotel de Witte Bergen.
Ontvangst 12.00 uur, start seminar/lezing 12.30 uur tot 17.00 uur.
Adres: Hotel de Witte Bergen, Rijksweg 2A, 3755 MV Eemnes.
Telefoon: 0636128078 – GRATIS PARKEREN