Korèn lanceert Refresh, nieuwe versie van hun CRM voor de thuiszorg

Korèn heeft een nieuwe versie van KorènCRM gelanceerd. Versie 4.0, ook Refresh genoemd, heeft een geheel nieuwe interface en verbeterde navigatie en functionaliteit. De CRM van Korèn is speciaal ingericht voor thuiszorgorganisaties met ledenadministraties, cursusadministraties en personenalarmering. Daarnaast heeft de CRM o.a. modules voor servicediensten en het bemiddelen van zzp’ers in de thuiszorg of huishoudelijke hulp.  

Korèn levert meer dan twintig jaar software oplossingen voor thuiszorgorganisaties en ledenservices. De CRM is een SAAS oplossing met modules voor o.a. ledenservice en zzp bemiddeling. Alle klanten krijgen de mogelijkheid om een gratis interactieve web-app in gebruik te nemen voor leden, cursisten of zorgbemiddeling. Korèn heeft als doel om relatiebeheer en administratie rondom de thuiszorg te versoepelen en te vereenvoudigen. 

Joeri Noort van Korèn: “KorènCRM was al heel uitgebreid qua modules en functionaliteit maar met de nieuwe Refresh versie maken we een slag als het gaat om layout, navigatie en overzicht. We willen dat klanten een prettige gebruikerservaring krijgen. De software is gebruiksvriendelijker geworden maar ook mooier. Als je er de hele dag mee moet werken is dat gewoon belangrijk.”

Delightful details
Wat opvalt in de nieuwe versie is de keuze om Google guidelines en Material Design te hanteren. Hierdoor is o.a. besloten om alle icoontjes in de software opnieuw te stylen en waar nodig nieuwe, nieuwe duidelijkere ontwerpen te maken. Noort: “Het lijken kleine zaken maar dit soort delightful details zorgen samen voor een betere gebruikerservaring. Een voorbeeld hiervan zijn de submenu’s. Doordat ze nu met animaties opengaan geeft dit beter overzicht voor gebruikers omdat ze beter doorhebben waar ze zitten in het menu.”

Transitie
Om de transitie naar de nieuwe versie te versoepelen kregen klanten de mogelijkheid om in een testomgeving met hun eigen gegevens al hun processen te bekijken. Hiermee kregen klanten de tijd om te wennen aan de nieuwe look en feel van de software zonder zaken in de productieomgeving van de software te hoeven testen.

Uitproberen
Geïnteresseerden kun nen via de website van Korèn vrijblijvend een demo aanvragen op maat met de modules waar ze interesse in hebben. KorènCRM is uitsluitend als SaaS beschikbaar. De cliëntgegevens van klanten worden uitsluitend in Nederlandse datacentra bewaard.