Is een tweede huis in Spanje iets voor u?

Wij zijn actief in meerdere regio’s in Spanje. Wij hebben een prachtig aanbod van huizen, appartementen en villa’s in de regio’s Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol en Mallorca. Voor meer informatie over de regio’s kunt u op de betreffende regio klikken.

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Huis kopen Costa Blanca
Huis kopen Costa del Sol

U gaat tijdens het proces door verschillende fasen heen:

ORIËNTATIE FASE

Wensen
Na de eerste fase van overwegen heeft u zich waarschijnlijk wel een idee gevormd van wat uw
wensen zijn. Maar zijn deze ook te verwezenlijken?
U kunt op het internet een groot aanbod van woningen in Spanje vinden.

Maar welke woning past bij uw wensen en budget? Op onze website staat een groot deel van de woningen die wij u kunnen aanbieden. De informatie over de woningen op zich is vaak beperkt, omdat ook binnen een project woningen van elkaar kunnen verschillen. De bijgevoegde foto’s zijn in de meeste gevallen van de showwoningen. Deze kunnen qua grootte en lay-out afwijken van de andere modellen.

Het aanbod selecteren
Van alle projecten die u aantreft op onze site kunnen wij u meer documentatie toesturen in de vorm van een gerichte brochure, een DVD of een weblink.

Inventarisatie
Bel ons gerust op met uw vragen, wij kunnen ons dan een beter beeld vormen van uw wensen! U kunt ook binnenlopen in onze showroom, waar onze verkoopmedewerkers u direct alle informatie kunnen geven. Onze showroom is geopend op maandag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur. ’s Avonds en in het weekend werken wij op afspraak. Natuurlijk kunnen wij desgewenst ook een afspraak maken bij u thuis.

Financiering
Een inventarisatie van wensen en mogelijkheden heeft niet alleen betrekking op woningen. Graag geven wij u ook informatie met betrekking tot de financieringsmogelijkheden! Wij hebben contacten met diverse Spaanse banken en kunnen de aanvraag van een offerte voor u verzorgen.

DOELGERICHTE KEUZE

Selectie
In overleg met u wordt vastgesteld welke regio het best aansluit bij uw wensen, daarnaast is het belangrijk te weten naar wat voor type woning uw voorkeur uitgaat en welk budget u hiervoor in gedachten heeft. Wij laten u graag het aanbod zien dat het best aan uw wensen tegemoet komt.

BEZICHTIGING

Nadat u een keuze gemaakt heeft uit de Costa’s en de mogelijkheden wilt u natuurlijk ter plaatse gaan kijken. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Wanneer u toe bent aan een koop en er ook financieel klaar voor bent om te kunnen beslissen, dan is een bezichtigingsvlucht iets voor u. Voor de prijs van  € 245,- per persoon* bieden wij u de mogelijkheid om in 3 dagen (2 overnachtingen) de omgeving en het project uitgebreid te bekijken. (Dit gereduceerde tarief is inclusief vlucht, transfers, hotel en maaltijden). U geeft aan welke data u zouden passen en wij kijken of dat ook in onze planning past en of er tickets beschikbaar zijn.

    Deze reizen zijn altijd onder individuele begeleiding door onze eigen medewerkers.
    * In het hoogseizoen kan het voorkomen dat er een toeslag wordt doorberekend vanwege hoge ticketprijzen.

  2. Wanneer u nog in de oriëntatie-fase bent, dan bevelen wij u aan om op eigen gelegenheid naar Spanje te gaan. Wij maken graag van tevoren een afspraak voor u met één van onze medewerkers zodat deze u kennis kan laten maken met de omgeving en de door u geselecteerde projecten. Vanzelfsprekend is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.
    Als u van tevoren een dagafspraak met ons maakt, dan stellen wij daar graag iets tegenover.  Wij tonen u in 1 hele dag zoveel mogelijk van datgene wat voor u interessant is, en dan bieden wij u  – om zo de hele dag te kunnen benutten – graag een hotelovernachting aan (incl. ontbijtbuffet) in een goed viersterrenhotel.