Hijsklussen Limburg

Welke hijsklussen voeren wij onder andere uit?

Verhuurt van Alukraan altijd met kraanoperator

Alukraan met Kraanoperator geleverd op de door u gewenste tijd en locatie. Verhuur alleen mogelijk met kraanoperator. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. En wij zullen zo snel als mogelijk u de offerte toesturen per mail.

Dakkapellen hijsen

Daar zijn wij in ons voordeel. Omdat wij een onderdeel zijn van Kooistra Dakwerk en hun als geen ander weten hoe een dakkapel moet worden gehijst. Ook kunt u door Kooistra dakwerk u dakkapel laten plaatsen. Kijk voor meer informatie op Kooistra-dakwerk.nl.

Hijsen in kleine ruimtes

Wij werken met een Klaas Alukraan voor het hijsen op onbereikbare plaatsen en in kleine ruimtes. Hierdoor maken wij het mogelijk om in elke ruimte te hijsen en zwaar werk voor u te verrichten.

Dakpannen hijsen

Wij hijsen ook u dakpannen naar boven voor u op een veilige en snelle manier. Zodat u meteen aan de slag kan. Heeft u hulp nodig bij het leggen van u dakpannen dan neem contact op met Kooistra Dakwerk.

zonnepanelen hijsen

Wij brengen ook u zonnepanelen na u dak zonder enige moeite. Zodat u zelf niets hoef te doen en geen zorgen over hoef te maken. Dit gebeurd zeer veilig en allemaal tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Hulp bij verhuizen

Wij helpen u ook graag mee met de grote stukken tijdens de verhuizing op hoogte. U kunt bijvoorbeeld u bank niet boven krijgen via de trap. Maar wel door een raam op de bovenverdieping. Ook dan helpt onze hijskraan graag een handje.

Gegevens over de Alukraan

Hijsen of verplaatsen van diverse stukken over alle afstanden, ook hijsen over gebouwen heen, zoals glas, ramen, jacuzzi, alle constructies, balustrades, zee of afvalcontainers, hijsen van dak materialen, airco’s en nog veel meer. Dankzij grote reikwijdtes en een hijslast van 800 kg vervult de alu-kraan vrijwel al uw wensen.

Om de Alukraan te huren hebt u zelf niets nodig want wij verhuren de Alukraan alleen met kraanoperator. Omdat U bij ons een kraanoperator erbij huurt heeft u zelf geen zorgen en worden de werkzaamheden perfect uitgevoerd.

En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke tarief.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Max. Haakhoogte: 24 m
Max hefvermogen: 800 kg
 Lengte: 7,82 m
Breedte: 2,01 m
Hoogte: 2,31 m
Afsteunbreedte: 3,49 m à 5,02 m

ACTIERADIUS:

GEWICHT BEREIK HOOGTE
800 kg 6,00 m 19,50 m
350 kg 13,50 m 14,20 m
300 kg 15,50 m 16,50 m
250 kg 18,00 m 13,00m

Goed om weten als u Alukraan huurt

Verhuurkosten

Bij verhuur met Kraanoperator wordt gerekend vanaf vertrek van ons bedrijf tot aankomst bij ons bedrijf.

Verzekerd

Alle kranen zijn omnium verzekerd met een eigen risico van € 1500

Aansprakkelijkheid

Alle materieel wordt in goed werkende toestand afgeleverd. Schade of breuk veroorzaakt door gebruik is ten laste van de huurder.

Brandstof

Brandstof is ten laste van de huurder en berekend in de offerte prijs.

Keuring en certificaten

Alle toestellen worden driemaandelijks gekeurd door een erkend keuring organisatie.

Niet te veel betalen voor hijswerkzaamheden in Maastricht en omgeving? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Hijsklussen Limburg