Gronings auteur debuteert met satirische novelle

Groningen – Norman Russo schreef een satirisch verhaal ( D.C. het verwonderkind ) waarin de maatschappij op de hak wordt genomen.

Moonie, die zwanger is geraakt van een geheimzinnige verschijning, keert terug naar haar geboortedorp Hemelbed en baart het incomplete kind D.C., dat een speelbal blijkt te zijn van zijn schepper. Stukje bij beetje wordt het mysterie van dit eigenzinnige verhaal vrijgegeven.

Stelt u zich eens voor: een vermoedelijke Messias duikt op in onze moderne samenleving. Hoe reageert zijn omgeving, in tijden die bol staan van scepticisme, egotisme en immorele verdienmodellen? Dilemma’s, waar de hoofdpersoon haar weg in moet vinden, zullen u – helaas – bekend voorkomen; ik waarschuw maar alvast. Gelukkig voor u, is het voor de auteur gemakkelijk zich te verplaatsen in het gevoelsleven van anderen; en daarmee rekening houdend, worden de scherpe randjes van de werkelijkheid hier en daar met een grapje gerelativeerd, zodat u na het lezen in ieder geval niet méér dan anders het gevoel hebt dat we met z’n allen in een kutwereld leven.

 

D.C. het verwonderkind (ISBN: 978-94-6266-229-2)

Uitgeverij: Schrijverspunt

contact: normanrusso@live.nl

https://www.facebook.com/NRussoAuteur/