Goedkope sieraden

Je staat in de winkel en ziet een prachtige ketting. Dan kijk je naar het prijskaartje en deinst terug van de schok. Zijn ze de komma vergeten misschien? Toch maar op zoek naar goedkope sieraden dan… En weet je, dat is helemaal niet erg, er zijn volop goedkope sieraden die net zo mooi zijn als die dure gevalletjes. Je moet wel een beetje slim te werk gaan. Met deze vijf tips vind jij de leukste goedkope sieraden!

 

Tip 1: Online shoppen

Wanneer je goedkope sieraden zoekt begin je uiteraard in de webshop. Daar liggen de prijzen al direct een stuk lager dan in de stad. Er zijn minder tussenkanalen en minder vaste kosten, dus goedkope sieraden voor jou! Bijkomende voordelen van de webshop zijn de veilige betaalmethodes en de uitstekende aankoopbescherming.

 

Tip 2: Waarm echt als het ook nep mag zijn?

Is een echte diamant mooier dan een nep diamant? Als een juwelier zonder vergrootglas het verschil niet ziet kun jij het ook niet zien. Daarnaast kunnen ze tegenwoordig veel mooiere “nep” diamanten slijpen vergeleken met vroeger. Koop je sieraden als investering of om mooi voor de dag te komen?

 

Tip 3: Mooie sieraden, goedkope materialen

Een andere manier om goedkope sieraden te kopen is de materiaalkeuze. Zilver is vaak duurder dan metaal, toch is metaal soms net zo mooi. Ibiza sieraden en Bohemian sieraden zijn vaak prachtig uitgevoerd met draad en kraaltjes. Goedkopere materialen waarmee prachtige sieraden worden gemaakt.

 

Tip 4: Alternatieve sieraden

Waarom moet het een ring of een ketting zijn? Bestel eens een Flash Tattoo, prachtig, origineel en niet duur! Een paar leuke oorbellen zoals Double Dots zijn ook niet duur. Of een haarclip, dit soort goedkope sieraden kunnen een outfit helemaal compleet maken!

 

Tip 5: AANBIEDING!

Houdt voor goedkope sieraden de aanbiedingen goed in de gaten, online is dat helemaal eenvoudig. Kijk regelmatig of er iets nieuws te vinden is, zo kom je vaak sieraden tegen waar je helemaal niet aan gedacht had! En online heb je ook op goedkope sieraden in de aanbieding ook retour garantie, dat is in de reguliere winkels niet altijd het geval.