Goedkoop Verhuizen Limburg

Goedkoop Verhuizen Limburg

Verhuisservice Limburg is oprichter van Goedkoop Verhuizen Limburg. Door het succes van Verhuisservice Limburg is Goedkoop Verhuizen Limburg ontstaan. Wij bieden nu nog goedkoper en voordeliger verhuizen aan. Verhuizen is voor ons meer dan slechts uw inboedel van A naar B professioneel te transporteren. Wij verzorgen de hele verhuizing tot in de puntjes voor u. Wij laten u zien dat goed, veilig en vertrouwd verhuizen niet duur hoeft te zijn. Onze klanten kiezen niet alleen voor ons vanwege scherpe prijzen, maar ook omdat we enkel met vakmensen werken, want we weten hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn. Daarom maken wij niet alleen een perfect aansluitende planning, maar nemen ook de leiding over het hele traject.

Kort om Goedkoper verhuizer in te huren met een goeie betrouwbare service bent u bij Goedkoop Verhuizen Limburg aan juist adres. Wij staan altijd voor u klaar. Van kleine tot grote verhuizing kunt u op Goedkoop Verhuizen Limburg rekenen.

Eigenaar van Goedkoop verhuizen limburg

Roy Tegelbeckers

Eigenaar

Roy tegelbeckers is het verhuisbedrijf in 2015 begonnen onder de naam verhuisservice limburg. Samen met zijn vriendin is het idee ontstaan om het verhuisbedrijf te beginnen. En werd Verhuisservice Limburg een succes. Door het succes van verhuisservice Limburg is hij de website Goedkoop Verhuizen Limburg begonnen.  Om nu nog goedkopere verhuisservice aan te bieden via de website Goedkoop Verhuizen Limburg.

  • 12 jaar ervaring
  • Eigenaar van Verhuisservice Limburg
  • Eigenaar van Goedkoop Verhuizen Limburg

Saskia tegelbeckers

Mede eigenaar, administratief medewerker

Saskia Tegelbeckers is samen met Roy het bedrijf begonnen in 2015.  Zij doet de administratie van het bedrijf en helpt zelf ook een handje mee. Zo is zij de rechterhand van het bedrijf en staat 7 dagen klaar voor het bedrijf.

  • 8 jaar ervaring
  • Eigenaar van Verhuisservice Limburg
  • Eigenaar van Goedkoop Verhuizen Limburg