Goedkoop steigers huren?

Goedkoop 1 of meerdere steigers huren?

Goedgekeurde en veilige steiger huren voor de voordeligste prijs. Ons basissysteem voor gebruik bij al uw schilder-, onderhoud-, renovatie- en installatiewerkzaamheden.De steiger kan bezorgd worden op locatie en indien gewenst kan deze opgebouwd worden door onze specialisten. Snel en eenvoudig op te bouwen en modulair uit te breiden in hoogte als breedte. Geschikt voor binnen als buiten.Verhuur.nl is Specialist op het gebied van aluminium steigers.Wilt u graag 1 of meerdere steigers huren? Via verhuur.nl ziet u de beste aanbieders.Kijk maar eens op deze link om steiger verhuur te vergelijken (https://verhuur.nl/c68/p322/steiger-huren)

Kenmerken van het huren van een steiger

  • Compleet geleverd inclusief kantplanken en stabilisatoren
  • Gebruik driehoeksstabilisatoren vanaf 4,2 m werkvloerhoogte
  • Bij buitengebruik is de maximale vrije opbouwhoogte 8,2 meter werkvloerhoogte en bij binnengebruik 12,2 m werkvloerhoogte. Bij het opbouwen van rolsteigers boven deze
  • werkvloerhoogtes moet u de steiger beschouwen als een vaste steiger en is het verankeren van de steiger verplicht
  • Max. belasting platform 200 kg/m²
  • Max. veilig draagvermogen bedraagt 750 kg per steiger
  • Voldoet aan EN1004 (klasse 3) en EN1298

Allroundsteigers

De naam zegt het al; dit steigersysteem is geschikt voor vele soorten werkzaamheden. Een allround steiger leent zich bijvoorbeeld voor werkzaamheden in nieuwbouw of industrie maar ook voor renovatie. Daarnaast wordt dit steigersysteem regelmatig ingezet als tijdelijke ondersteuning.

 

Renovatiesteigers

Een renovatiesteiger is uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden met een geringe steigerbelasting. De renovatiesteigers worden bijvoorbeeld gebruikt voor schilderwerk, stukadoorswerk of schoonmaakwerk.